Eladó ház Nádudvar 209 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nádudvar 209 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8267755
Referenciaszám: H492219
Frissítve: 1 napja

Nádudvar eladó családi ház 5 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
334 450 Ft/m²
209 m²
Alapterület
356 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Fedezd fel ezt a különleges lehetőséget Hajdú-Bihar vármegyében, Nádudvar szívében, ahol a modern életstílus és a természet közelsége találkozik! Ez a lenyűgöző, 209.668 m² alapterületű családi ház ideális választás lehet azok számára, akik egy tágas otthonra vágynak. Az ingatlan 356 m²-es telken helyezkedik el, és az egyedi tervezés garantálja a kényelmet és a stílust. A házban összesen 5 szoba található, köztük egy tágas nappali, amely a LED hangulatvilágításnak köszönhetően igazán otthonos légkört teremt. A világos, modern belső terek nagy belmagassággal rendelkeznek, így minden szögből élvezheted a természetes fényt. Jelenleg 1 fürdőszoba áll rendelkezésre (az emeleti fürdőszoba nincs befejezve). A 48.02 m²-es terasz ideális helyszín a baráti összejövetelekhez vagy a pihenéshez. A garázs egy autó számára biztosít helyet, ami nagyban megkönnyíti a mindennapokat. Az ingatlan állapota jó, így azonnal költözhető, és a fűtésről gáz kazán gondoskodik. Az ingatlan tetőszerkezete fa, héjazata betoncserép, falazata ytong és az épület beton alapon áll. A környék kiváló ellátottsággal bír, hiszen a közeli boltok, éttermek és szolgáltatások mind elérhető távolságra találhatóak. A központi elhelyezkedés mellett a kitűnő közlekedési lehetőségek is hozzájárulnak ahhoz, hogy könnyedén elérd a város többi részét, és a nagyobb városok is gyorsan megközelíthetők. A csendes, rendezett kert pedig tökéletes helyszín a kikapcsolódásra, ahol a természet közelsége mindennapjaid részévé válik. Ez az ingatlan CSOK+ kompatibilis, így ideális választás lehet családok számára, akik szeretnék kihasználni a támogatás előnyeit. A környék felkapott, biztonságos, így nyugodtan élvezheted a mindennapokat. Ha egy exkluzív, modern otthont keresel, ahol a stílus és a kényelem találkozik, ne habozz, ez a lehetőség nem tart sokáig! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk! Az alaprajz csak tájékoztató jellegű! Amennyiben vásárláshoz hitelre is szüksége van, független hitel tanácsadónk ingyenesen tud Önnek segítséget nyújtani a legjobb konstrukciók kiválasztásában és a folyamat lebonyolításában. Irodánk kereső ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújt, szakszerű tanácsadással, energetikai tanúsítvány elkészítésével, hitelügyintézéssel és profi ügyvédi segítséggel. Abban az esetben ha az ingatlan felkeltette érdeklődését keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Terasz:
48 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai Roland Otthon Centrum - Hajdúszoboszló Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai Roland Otthon Centrum - Hajdúszoboszló Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY