Eladó ház Kistarcsa 146 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kistarcsa 146 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8250677
Referenciaszám: 0837
Feltöltve: ma

Kistarcsa eladó családi ház 4 szobás: 99,99 millió Ft

99,99 millió Ft
684 863 Ft/m²
146 m²
Alapterület
576 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 386 Ft
Második évtől
414 838 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Kistarcsa csendes utcájában! A családi ház nagyszerű lehetőséget kínál azok számára, akik egy csendes, kiváló közlekedéssel rendelkező környéken szeretnének élni. A masszív ház folyamatosan karban volt tartva, és akár egy kis esztétikai felújítás után azonnal költözhető. A ház az elmúlt két évben műszaki felújításon esett át, vezeték cserék, új kazán, bojler került beszerelésre. A konyha és a tetőtér modernizálása is megtörtént. A földszinten két nagy szoba, tágas konyha és étkező, fürdőszoba, wc, tároló helyiség várja új lakóit. Az emeleti szinten egy csodálatos kilátású hálószoba, nagy előtér, ami külön szobává alakítható, fürdőszoba, és mosókonyha található. Az utcában a parkolás ingyenes és biztonságos, de kettő autónak, az udvaron belül is van lehetősége parkolni, vagy a 2 kocsinak is megfelelő méretű nagy garázsban. Nagy gyümölcsfás, gondozott kert, kerti tárolóval. és egy kis terasszal tökéletes hely a kikapcsolódáshoz. Nyugodt környék, gyümölcsfás, gondozott kert, masszív ház. Hívjon, és nézzük meg akár még ma ezt a szuper házat! Mán Kata +36204449030 Family house for sale in a quiet street of Kistarcsa! This family house offers a great opportunity for those who want to live in a quiet neighborhood with excellent transportation links. The solid house has been continuously maintained and can be moved into immediately after some minor aesthetic renovations. Over the past two years, the house has undergone technical upgrades, including wiring replacements, a new boiler, and a water heater. The kitchen and attic have also been modernized. On the ground floor, there are two large rooms, a spacious kitchen and dining area, a bathroom, a toilet, and a storage room waiting for its new residents. The upper floor features a bedroom with a wonderful view, a large hallway that can be converted into a separate room, a bathroom, and a laundry room. Parking on the street is free and safe, but there is also space for two cars within the yard, or in the large garage that can accommodate two cars. The large, well-maintained garden with fruit trees, a garden shed, and a small terrace is the perfect place for relaxation. Quiet neighborhood, well-kept garden with fruit trees, solid house. Call us and let’s visit this fantastic house today! Mán Kata +36204449030 A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY