Eladó ház Kistarcsa 176 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kistarcsa 176 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8251132
Referenciaszám: HZ017704
Feltöltve: ma

Kistarcsa eladó családi ház 4+1 fél szobás: 94,85 millió Ft

94,85 millió Ft
536 694 Ft/m²
176 m²
Alapterület
453 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 300 122 Ft
Második évtől
393 513 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
REMEK ELHELYEZKEDÉS, NAPELEM, KLÍMA... KEDVEZŐ ÁR!Kistarcsa talán legjobb részén - Budapest határán, a Kórház közelében -  eladó ez a kiváló állapotú 2 GENERÁCIÓS téglaépítésű családi ház, mely 1999-ben épült. Folyamatosan újították, s fejlesztették - a legutolsó egy 8,5kW-os napelemrendszer telepítése és 10cm-es homlokzat- és lábazat hőszigetelés volt, s ezzel 'C' energetikai besorolást kapott - alacsony REZSI!A családi ház 177 nm lakóteret kínál, mely külön bejáratú 2 lakást foglal magában.Földszint 99nm, 3 szobás lakás (de 4 szobás is lehet) gázkazán fűtéssel és új villanybojlerrel. Fürdőben sarokkáddal, s a tágas étkező-konyháról terasz kapcsolat nyílik.Tetőtér nettó 78nm - hatalmas nyitott terek jellemzik, fényárban úszik - nappali, konyha és étkező 1 hálószobával, de további hálók kialakíthatóak a tér variálásával. Itt szintén sarokkádas a fürdőszoba, s mellette zuhanykabin. Ennek a lakásnak kombi gázcirkóról van a fűtés-melegvíz ellátása.Igény esetén a két szint közötti lépcsőház visszaállítható. Jelenleg a két lakás teljesen önállóan megközelíthető.Az épület alatt 100 nm-es szuterén található, melyben garázs, tároló, nyárikonyha, zuhanyzó és műhely kapott helyet.3 lakóegységként van engedélyeztetve az épület, így 3x kapja meg a támogatott gáz kvótát a fűtéshez, melyet teljes egészében nem használnak fel.Mindkét szint klímatizált.Saroktelken épült, mely 453nm-es. A kertben 2 autónak is van kialakítva fedett kocsibeálló, s továbbá szaletli és gyermek játszóház, mely a vételár részét képezik. Fúrt kút is van az öntözéshez.Pár perc alatt elérhető gyalogosan a bölcsöde, az óvoda és az iskola. A közelben található orvosi rendelő, uszoda, sportpálya, sportcentrum és számtalan üzlet a bevásárláshoz... 2 percre minden és mégis csendes utcában!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1999
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gujdár Zsuzsa Duna House - Csillaghegy Az iroda összes hirdetése
+36 30 425 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gujdár Zsuzsa Duna House - Csillaghegy Az iroda összes hirdetése
+36 30 425 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY