Eladó ház Kétbodony 166 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kétbodony 166 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8208523
Feltöltve: 1 hónapja

Kétbodony eladó családi ház 7 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
180 120 Ft/m²
166 m²
Alapterület
2382 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kétbodonyban vált eladóvá egy hangulatos, akár vendégháznak is kialakítható, három különnyíló részből álló, összesen 166m2 hasznos alapterületű ingatlan! 
Az épületek tégla és vályogtégla falazattal, fa nyílászárókkal, valamint fa födémmel épültek. Jelenleg három különnyíló részből áll, viszont ebből kettőt, igény szerint egybe lehet nyitni. A különálló apartman akadálymentesített. Az évek alatt több felújítást is végeztek rajtuk, ennek részeként felújították a vízhálózatot, valamint az “L” alakú apartmanban és a másik ház utcafronti apartmanjában a villanyhálózatot. Hasznos alapterületük összesen 166m2(33+65+68), melyben kialakításra került: 1. apartman: konyha-nappali, szoba, fürdőszoba, előszoba 2. apartman: három szoba, konyha, fürdőszoba 3. apartman: két szoba, konyha, két fürdőszoba, előszoba Az 1. és 2. apartman bejáratánál egy hangulatos tornác van, a 3. apartman egy része alatt pedig pince. Fűtésük jelenleg csak fával megoldott. Közművek közül villany(külön villanyórák vannak) és víz került bekötésre, gáz a telken belül, csatorna pedig nem elérhető a településen, így a szennyvízelvezetést 4 emésztővel oldották meg. Az épületek egy 2382m2-es, körbekerített, gyümölcsfákkal tarkított(cseresznye, szilva stb.) telken helyezkedik el. A házhoz hozzáépítve van egy fedett kiülő, ami a kerti partik helyszíne lehet. Innen nyílik egy boltíves borospince. Az udvarban még egy fatároló kapott helyet, az öntözés ásott kútról megoldható. Kialakításának és adottságainak köszönhetően, kiválóan alkalmas lehet vendégház létrehozására, hiszen három külön nyíló apartman kiadására lenne lehetőség. Kétbodony a Cserhát egyik völgyében, nyugodt, gyönyörű környezetben helyezkedik el. Aki szereti a természetet, annak kiváló lehetőség. Budapest 70, Rétság 14 kilométer távolságra található, ahol remek a munkalehetőség az Ipari Parknak köszönhetően, ahol folyamatos a felvétel.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Kandalló
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Krisztián RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 513 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Krisztián RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 513 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY