Eladó ház Balassagyarmat 55 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balassagyarmat 55 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8219909
Referenciaszám: M286554
Frissítve: 20 napja

Balassagyarmat eladó családi ház 2+1 fél szobás: 27,5 millió Ft

27,5 millió Ft
500 000 Ft/m²
55 m²
Alapterület
249 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 87 015 Ft
Második évtől
114 092 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ! Nógrád megyében, Budapesttől 80 km-re fekvő Balassagyarmat - Nyírjes üdülőövezetben eladásra kínálunk egy 1976 -ban sóskúti téglából épült, 55 m2 összkomfortos, tulajdoni lapján "kivett hétvégi ház udvar "besorolású ingatlant. Az ingatlan korának megfelelő állapotban van. A házban kialakított helyiségek felsorolása: földszint: nappali 13 m2, konyha 3,5 m2, fürdőszoba wc -vel 3 m2, előszoba 7 m2. Tetőtér: félszoba : 7 m2, szoba 18 m2. A rendezett gondozott 249 m2 telken kialakításra került egy 3 m2 csempe burkolatú medence melyet a kút teljes egészében ellát vízzel. Az ingatlan fűtése cserépkályhával és gáz-cirkóval történik központosítva van, radiátoros hőleadással. Csatorna nincs. Zárt rendszerű szennyvíztároló van használatban. Áram : nappali - éjszakai. Víz : hálózati. Nyílászárók: hagyományos fa szerkezetű. A vásárlást a pihenés, kikapcsolódás, gyönyörű erdős környezet mellett igazán befektetési céllal is ajánlom, mivel a térségben folyamatos fejlesztéseket eszközölnek, és ez jelentősen emeli az ingatlanok piaci értékét. Az ingatlan per-, igény,- és tehermentes, mely a vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető. Ha megtetszett az ingatlan, keressen, tegye meg a vételi ajánlatot, hogy már idén is élvezhesse a ház, és a Nyírjes minden szépségét. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel-konstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1976
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízösszkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyimesi Lóránt Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 904 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyimesi Lóránt Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 904 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY