Eladó ház Jánosháza 128 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Jánosháza 128 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7949162
Referenciaszám: 166823
Frissítve: 18 napja

Jánosháza eladó családi ház 3 szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
31 321 Ft/m²
128 m²
Alapterület
795 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 788 Ft
Második évtől
103 305 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Pápa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166823 hivatkozási számú jánosházi családi ház. A jánosházi családi ház az 1900-as évek közepén épült terméskő és téglafalazattal, cserép fedéssel. A nyílászárókat 1990-ben cserélték, fa, hőszigetelt ablakok kerültek beépítésre. Ekkor a tetőtérben is építettek be ablakokat. A ház két lakrészből áll, melyeket egy közös, fedett kocsibeálló köt össze. A nagyobb, részben felújított lakásban két nagyméretű szoba, amerikai konyhás étkező-nappali, fürdő WC-vel, valamint spájz található. A nagy, jelenleg nappaliként funkcionáló szobában épített kemence ad egyedi hangulatot. Innen a tulajdonos egy nagyon szép lépcsőt készíttetett a tetőtérbe, elkezdte a tetőtér beépítését, de sajnos ezt már nem tudta megvalósítani. A tetőtérben az aljzat szigetelése (dupla fa padlózat) elkészült, a padlás egy részén a tető szigetelése, giszkarton fedése is megtörtént, de a további munkák, amennyiben igénye van rá, már a vevő feladata. A tetőtér beépítésével a lakás további 3 szobával bővíthető, ezáltal akár nagyobb család is kényelmesen elférhet.  A kisebb lakásban egy szoba, kis konyha és fürdő került kialakításra. Kiválóan alkalmas vendéglakásnak, vagy akár bérbe is adható. A házban gáz központi fűtés biztosítja a meleget a radiátorokon keresztül, emellett a szobában lévő kemence kiegészítő fűtésként szolgálhat. Az udvarban található egy tároló, ez felújítást igényel vagy bontandó. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó jánosházi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #166823 Az Openhouse Pápa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
H

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pethő-Horváth Ildikó Openhouse Pápa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 573 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pethő-Horváth Ildikó Openhouse Pápa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 573 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY