Eladó ház Hernád 68 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hernád 68 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7908358
Referenciaszám: 341_1838
Frissítve: 5 napja

Hernád eladó családi ház 3 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
514 706 Ft/m²
68 m²
Alapterület
300 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 746 Ft
Második évtől
145 208 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSALÁDI HÁZ ELADÓ HERNÁDON! A 80 m2-es könnyűszerkezetes lakóház 2023-ban teljes körű felújításon esett át. Szerkezetét megtartva új szigetelést kapott, tetőszerkezete szintén cserélve lett. Villamos hálózatát, víz- és fűtésrendszerét korszerűsítették. Fűtése kondenzációs gázkazánról üzemel, radiátorok segítségével minden helyiségben. Vezetékes víz és csatorna a teljes közművet biztosítja. Burkolatok még választhatók. Alsó szint helyiségei: Amerikai konyhás nappali, szoba, fürdőszoba, közlekedő. Felső szinten 2 szoba, közlekedő és egy wc található. Az ingatlan januárban költözhető! Hernád község az M5-ös autópálya és az 5-ös Főútvonal között helyezkedik el, így a Budapestre jutás könnyen kivitelezhető. Az M5 újhartyáni lehajtójától pár perc alatt Hernádra érünk. Volánbusz és vonat segíti a közlekedést. A településen önkormányzat, általános iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő van. A szomszédos Dabas város 5 percnyi autóútra található Hernádtól, itt minden hivatalos ügy, bevásárlás elintézhető. Irodánk teljes körű INGYENES hitelügyintézést vállal az ország összes bankjával! Kulcsátadásig követjük az ügymenetet. Szerződéskötéshez, és bármilyen jogi kérdésben saját ügyvédeink állnak rendelkezésre. Ha megtekintené az ingatlant keressen akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornakertcsendesamerikai konyhahőszigeteltredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhászné Andrea Nagy Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhászné Andrea Nagy Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY