Eladó ház Hernád, Eladó új építésű családi ház 148 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hernád, Eladó új építésű családi ház 148 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7551197
Referenciaszám: 72-697
Frissítve: 21 napja

Hernád eladó családi ház 4 szobás: 37,8 millió Ft

37,8 millió Ft
255 405 Ft/m²
148 m²
Alapterület
1426 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 119 606 Ft
Második évtől
156 824 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Hernád belterületén, egy új építésű övezetben, csendes utcában található, építési folyamat alatt álló családi ház. A telek 1426 m2, az ezen fekvő ház 148 m2. Az ingatlan különlegessége -a szigorúbb zöldhitel miatt-, az építési technológiájában rejlik, ugyanis Thermo-Block energiatakarékos falazati rendszerrel készült, aminek köszönhetően a ház befejezésével nincs szükség plusz szigetelésre, amivel anyag- és munkaköltséget is spórolhat. Az ingatlan 4 szobásra lett tervezve, de ez alakítható még, állapotának köszönhetően. Helyet kapott egy tágas garázs is, ami két személyautó védett tárolására alkalmas. Délnyugati tájolásának köszönhetően egész nap élvezhetjük a nap fényét. A passzív ház tulajdonságainak eleget tevő napelemeket, a szeglemezes tető befejezése után két oldalra is lehet telepíteni kialakításának köszönhetően. Az építési tervekben szerepel hőszivattyús padlófűtés, mennyezet hűtés, átfolyós melegítő és hőszivattyús bojler. Földkábeles áram és vezetékes víz található a telken, csatorna az utcában, kiépítése folyamatban van. Gáz van az utcában, de ennek bekötése indokolatlan ennek a háznak az esetében, de igény szerint ráköthető. Ezeken kívül található még egy fúrt kút is új szivattyúval. A telek körbekerítése már az új tulajdonos feladata lesz, oszlopok telepítve vannak, de kerítés nincs rajtuk. Jelen állás szerint még földes útburkolattal rendelkezik az utca, de az aszfaltozása hamarosan megtörténik. CSOK igényelhető rá. A közelben található óvoda, iskola és egy kisbolt. Ajánlom kisgyermekes családok figyelmébe, vagy akár családalapítás előtt állóknak, akik biztonságos környezetben kívánják felnevelni gyermekeiket. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanyvízfélkomfortosgarázsamerikai konyhakamraterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbély Hajnalka Balla Ingatlan - Albertirsa Az iroda összes hirdetése
+36 20 413 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbély Hajnalka Balla Ingatlan - Albertirsa Az iroda összes hirdetése
+36 20 413 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY