Eladó ház Herend 166 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Herend 166 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8251591
Referenciaszám: HZ077820-4748315
Feltöltve: 3 napja

Herend eladó családi ház 4 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
360 843 Ft/m²
166 m²
Alapterület
1079 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Herenden, csendes, kertvárosi részen 166 m²-es, 5 szobás, 2 szintes, PER- és TEHERMENTES családi ház, 1079 m²-es telekkel - ELADÓ! A Herend, Rózsa utcában, 1975-ben, terméskő lábazattal, B30-as téglából épült ház földszintjén az előtér és a kazántér mellett, egy szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, illetve egy nyári konyha került kialakításra. Az emeleten további 3 lakószoba és a konyha, melyhez egy kamra is tartozik, valamint külön fürdő és külön WC, illetőleg a padlásfeljáró került kialakításra, melyek az előtérből nyílnak. A felső szintet a házon belül, valamint külön lakótérként történő hasznosítás esetén akár kintről is meg lehet közelíteni. A lakószobákban parketta, míg a további helyiségekben járólap burkolat van. Az ingatlan nyílászárói eredeti fa, nyíló ablakok, melyek a lakószobák esetében redőnyökkel szereltek. Az épület tájolásának köszönhetően az alsó szinten a konyha és a szoba, míg az emeleten két lakószoba ÉNy-i tájolású. Az összközműves ingatlanban az elektromos áram hálózat 3x 16A, a fűtést egy gázkazán lapradiátorokon keresztül biztosítja, az alsó szinten található szobában egy cserépkályha kiegészítésével. A melegvizet egy 120 l-es villanybojler adja. A háztetőn pala héjazat van. A statikailag jó állapotú ház mellett fa tároló, füstölő, ólak, valamint egy szerszámos műhely kapott helyet, míg a körbekerített kertben több termő gyümölcsfa (alma, dió) található. Az ingatlantól könnyen elérhető óvoda, iskola, bolt, posta, távolságibusz megállók és játszótér egyaránt. Az ingatlan Falusi CSOK-ra alkalmas.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Grósz Henrietta Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 70 705 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Grósz Henrietta Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 70 705 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY