Eladó ház Kisapáti 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kisapáti 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8197364
Referenciaszám: HZ055146-4707439
Frissítve: 20 napja

Kisapáti eladó családi ház 1 szobás: 58,9 millió Ft

58,9 millió Ft
841 429 Ft/m²
70 m²
Alapterület
4512 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 186 370 Ft
Második évtől
244 364 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balaton-felvidéken eladó egy gyönyörű házikó lélegzetelállító panorámával! Kisapáti a Tapolcai-medencében, a csodálatos bazalt orgonáiról híres Szent György-hegy keleti oldalánál fekszik, Tapolcától 5 kilométerre délkeletre. Itt található ez a 2022-ben felújított, 70 m2-es ház, mely egy 4512 m2-es telken áll, ahonnan LÉLEGZETELÁLLÍTÓ PANORÁMA nyílik a Balaton-felvidéki tanúhegyekre (Badacsony, Gulács, Tóti-hegy, Csobánc) Az alsó szinten a pincében a szőlőműveléshez szükséges felszerelések tárolására alkalmas helyiség található. A felső lakrészben a felújítás során kialakításra került egy kicsike, de jól felszerelt konyha-étkező, egy WC és egy tágas, világos szoba, amely vintage bájával mindenkit elvarázsol: az egyik szegletében a hangulatos kandalló, a sarokban a szabadon álló kád, a Balaton mintás türkiz kézmosó vagy a teraszról nyíló gyönyörű kilátás mind ámulatba ejti az ide betérőt. A 2022-es felújítás során fa nyílászárók kerültek beépítésre, a víz- és villanyhálózatot modernizálták, szigetelés került a házra, és a tetőre, kicserélték a burkolatokat, és a természettel harmonizáló világos színekkel rendezték be a kis házikót. A téglából és kőből épült ház téliesített: a szigetelésnek, a három rétegű fa nyílászáróknak és a kandallóval és távvezérlésű elektromos fűtőpanellel megoldott fűtésnek köszönhetően egész évben használható. Az épület a beépítési szabályzatnak megfelelően akár tovább is bővíthető. A terület körülbelül fele olaszrizling szőlővel van beültetve, ami azonban nem kötelező művelésű, leendő tulajdonosa eldöntheti, hogy kívánja-e tovább megtartani. A ház magánszálláshely engedéllyel rendelkezik, így befektetésnek is kiváló További információkért és megtekintésért hívjon, vagy küldjön e-mailt. Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1981
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sali Réka Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sali Réka Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY