Eladó ház Harka 101 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Harka 101 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8290384
Referenciaszám: H492617
Frissítve: 1 napja

Harka eladó családi ház 5 szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
1 089 109 Ft/m²
101 m²
Alapterület
797 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 348 059 Ft
Második évtől
456 367 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretné otthonát csendes, természetközeli környezetben megtalálni, mégis közel Sopronhoz és az ausztriai határátkelőkhöz? Akkor ez a harkai családi ház lehet az Ön számára a tökéletes választás! Ez a modern otthon egy 797 m²-es, gondosan parkosított telken helyezkedik el, ahol minden részlet a családi nyugalmat és szolgáltatásokat nyújtja. Miért érdemes megnézni ezt az ingatlant? Az udvarban egy 30 m²-es zárt garázs, kerti tároló, és fedett kerti sütögető hely áll a rendelkezésünkre. A tér kialakítása minden igényt kielégít: Alsó szinten tágas, amerikai konyhás nappalit találunk fedett teraszkapcsolattal, 2 hálószobát, fürdőszobát és vendég wc-t. Felső szinten 2 gyerekszoba és fürdőszoba található. Műszaki jellemzők: Fa szerkezetű nyílászárók 2 rétegű üvegezéssel. Gázkazán fűtés. Klimatizált nappali. A felső szinten klíma előkészítéssel. Az ingatlan elhelyezkedése: Harka néhány kilométerre található Soprontól, így a város közelsége kényelmes mindennapi életet biztosít. Az osztrák határ gyorsan elérhető, így azoknak is tökéletes választás, akik a határon túl dolgoznak. A településen minden megtalálható, amire egy családnak szüksége lehet: bölcsőde, óvoda, iskola, posta, orvosi ellátás, élelmiszerboltok és éttermek. A közösségi élet pezsgő, rendszeres rendezvényekkel és kiváló sportolási lehetőségekkel, túraútvonalakkal. Ez az otthon nemcsak a mindennapi kényelemről szól, hanem egy életstílust is kínál a nyugalmat és természetközeliséget keresők számára. Ha egy igazán családias, nyugodt környezetben szeretne élni, mindezt modern, kényelmes otthonban, ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Lépjen kapcsolatba velem, és tekintse meg személyesen ezt az ingatlant! Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bolla László Otthon Centrum - Sopron - Győri út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bolla László Otthon Centrum - Sopron - Győri út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY