Eladó ház Harka 192 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Harka 192 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8247587
Referenciaszám: H491459
Frissítve: 1 napja

Harka eladó családi ház 6 szobás: 114,9 millió Ft

114,9 millió Ft
598 438 Ft/m²
192 m²
Alapterület
745 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 363 564 Ft
Második évtől
476 697 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy tágas, 6 szobás, 2 fürdőszobás, 192 nm-es családi ház Harkán. A házhoz tartozik egy 745 nm-es telek, amelynek rendezett kertje és a teraszról nyíló panoráma teszi még vonzóbbá az ingatlant. Az amerikai konyhás nappali és a LED hangulatvilágítás egyedivé varázsolják az otthont, míg az összesen 6 hűtő-fűtő klíma és a gáz (cirko) fűtés biztosítja a kényelmet. Ezen kívül egy faelgázosító kazán is alternatívát kínál a fűtésre. Az ingatlan energetikai tanúsítványa is bizonyítja, hogy a rezsi sem magas. ( "C", "A+" ) Az ingatlan számos funkciónak megfelel. Akár több generáció együtt élésére is alkalmas, sőt egy vállalkozás beköltöztetése is könnyedén megoldható. A hatalmas szobák a tetőtérben nem nyomják össze a térérzetet, így könnyen berendezhetőek. A környék ellátottsága kiváló, a közlekedés pedig jó, így az ingatlan ideális választás nagy családosoknak illetve bővülő családoknak. A kertből a kilátás örök panorámás, mert Natura 2000 -es terület. Az épület szinte teljesen alápincézett. A telken egy fedett gépkocsibeálló is van, de kisméretű autó az épület alatti garázsban is elfér. Az ingatlan homlokzata részben renoválást igényel. - műanyag nyílászárók - tetőtérben fa ablakok rovarhálóval, sötétítővel ellátva - napkollektor - padlófűtés - az emeleten is van konyha előkészítés - részben fűtött pince - 745 nm-es telek Hitelre van szüksége?? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Ildikó Otthon Centrum - Sopron - Győri út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Ildikó Otthon Centrum - Sopron - Győri út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY