Eladó ház Halásztelek 500 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Halásztelek 500 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8261899
Referenciaszám: H491656
Feltöltve: 2 napja

Halásztelek eladó családi ház 7 szobás: 299 millió Ft

299 millió Ft
598 000 Ft/m²
500 m²
Alapterület
888 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 946 088 Ft
Második évtől
1 240 490 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ideális lehetőséget kínálunk Halászteleken, Pest vármegyében, egy figyelemre méltó, használt ingatlan formájában, amelyben jelenleg is működő vállalkozás van, ezzel együtt kerül átadásra. Az ingatlan területe összesen 500 nm, míg a telek mérete 888 nm. A házban összesen hét szoba található, amelyek sokféle felhasználási lehetőséget kínálnak. Az ingatlan állapota jó, a fűtés gáz cirkó rendszerrel biztosított. A környék ellátottsága kiváló, a központi elhelyezkedésnek köszönhetően minden fontosabb szolgáltatás, üzlet és intézmény könnyen elérhető. A csendes környék kellemes légkört biztosít, amely ideális a munka és a pihenés egyensúlyának megteremtéséhez. A közlekedési lehetőségek is kedvezőek, hiszen az ingatlan közelében található buszmegállók és egyéb tömegközlekedési lehetőségek. Halásztelek a Csepel-sziget északi részén, a Duna bal partján található, annak Érddel átellenes oldalán. Dél felől a tököli repülőtér határolja. Az M0-s autóútról Lakihegy érintésével közelíthető meg, az 5101-es úton; területét érinti még az 5102-es is. A Csepel-sziget déli csúcsának három, Ráckevétől délre eső faluját leszámítva a sziget egyetlen olyan települése, amely csak közúton közelíthető meg, kötött pályás közlekedéssel (HÉV-vel) nem. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1998
Terasz:
24 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Tímea Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Tímea Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY