Eladó ház Halásztelek 540 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Halásztelek 540 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8249412
Feltöltve: 10 napja

Halásztelek eladó családi ház 7+2 fél szobás: 295 millió Ft

295 millió Ft
546 296 Ft/m²
540 m²
Alapterület
888 m²
Telek
7+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 933 432 Ft
Második évtől
1 223 894 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan egy 888 m²-es telken helyezkedik el, és egy háromszintes épületből áll, amely összesen 540 m² alapterületű. Főbb jellemzők: - Telek mérete: 888 m² - Épület alapterülete: 540 m² - Szintek száma: 3 - Épület szerkezete: 38 cm téglából épült - Fűtés: gáz cirkó FÖLDSZIN ÉS ALAGSOR: Az épület földszintjén és alagsorában egy óvoda működik, amely 50 gyermek ellátására alkalmas, és két csoport engedélyezett. Az óvoda üzemeltetési engedéllye rendelkezik. MÁSODIK EMELET: A második emeleten egy tágas, 170 m²-es, négy szobás lakás található, amely ideális több generációs családok számára. A lakás könnyűszerkezetes, 12 cm szigeteléssel. Összesen: Az ingatlanban összesen 7 szoba található, valamint az óvodához szükséges helyiségek. ELŐNYÖK: - Az ingatlan teljes céggel együtt eladó, amely rendelkezik az óvodai üzemeltetési, működési engedéllyel. - Kiváló lehetőség vállalkozások számára, de több generációs családok számára is ideális. További kérdésekre készségesen válaszolok, telefonon vagy e-mailben egyaránt, a megtekintés rugalmas! Több Generációs Otthon és Vállalkozás Egy Helyen Halásztelken Eladó Óvoda és Tágas Lakás Halásztelken, Malonyai utcában Ideális Ingatlan Vállalkozóknak és Családoknak Halásztelken Különleges Ingatlan Óvodával és Lakással Halásztelken Ezek közül bármelyik jól illeszkedhet az ingatlan hirdetéséhez. Ha van preferenciája, vagy szeretne valamit módosítani, kérem, jelezze!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1998
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosduplakomfortoskertkertkapcsolatos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Roshal Gabriella JOY OF HOME INGATLANIRODA Az iroda összes hirdetése
+36 70 619 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Roshal Gabriella JOY OF HOME INGATLANIRODA Az iroda összes hirdetése
+36 70 619 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY