Eladó ház Hahót 254 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hahót 254 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7675603
Referenciaszám: 324705
Frissítve: 26 napja

Hahót eladó családi ház 3 szobás: 43 millió Ft

43 millió Ft
169 291 Ft/m²
254 m²
Alapterület
2681 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 136 060 Ft
Második évtől
178 398 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykanizsa és Zalaegerszeg között félúton, Balatontól mindössze 37km távolságra, Hahót településen vált eladóvá ez az presszóként, és boltként jelenleg is üzemelő épületegyüttes. Hahót a 74-s főúton fekszik, a forgalmas útszakasznak köszönhetően a jó ügyfélforgalom garantált. A presszó, és a bolt mögött egy kellemes, jó állapotú családi ház is kialakításra került, így akár othonából intézheti új vállalkozásának minden feladatát. Az üzleteket jelenleg bérlő használja, aki adásvétel esetén is szívesen tovább bérelne. Az épület lehetőséget biztosít arra is, hogy a hozzá tartozó üzletrészeket bármikor lakótérré, akár különálló lakássá vagy egyéb tevékenységű helyiséggé lehessen alakítani. A házhoz egy dupla beállós aknás garázs is tartozik. A lakótér igényesen felújított, költségmentes. A hideg- és melegburkolatok frissen cserélve vannak. Új a ház víz- és villamoshálózata, valamint a nyílászárók is lecserélésre kerültek. Az ablakok fa profilszerkezetűek, hőszigeteltek. A fűtésről mindhárom épületrészben egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik radiátorok segítségével. Kiváló befektetési lehetőség! A bolt és a presszó is jól bejáratott! Érdemes személyesen is megtekinteni! Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
D
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hohl József Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 608 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hohl József Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 608 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY