Eladó ház Nagylengyel 235 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagylengyel 235 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8238245
Feltöltve: 6 napja

Nagylengyel eladó családi ház 4 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
191 064 Ft/m²
235 m²
Alapterület
3226 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 071 Ft
Második évtől
186 281 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
#6#DEBT/M.M Eladó Zala vármegyei Nagylengyelben egy 235 nm-es felújítandó ingatlan 3226 nm-es telken. Az ingatlan kettő részből áll: - vendéglátó egység, - a tetőtér beépítésével 2 szinten elhelyezkedő lakótér. Az épület alatt pince húzódik. A lakóház felső szintjén, 4 hálószoba, illetve egy mellékhelyiség, az alsó szinten világos nappali, fürdőszoba és mellékhelyiség került kialakításra. Az ingatlant kívül-belül teljesen fel kell újítani. Egy tisztasági festés itt nem elég, felújításra szorul a villany- és vízhálózat is, azonban a ház és a telek alapadottságait tekintve rengeteg lehetőséget nyújt új tulajdonosa számára. A praktikus elosztású lakóház felújítást követően csodás Otthonná varázsolható. A ház melegéről gázkazán gondoskodik radiátor hőleadókkal. A nyílászárók műanyagra lettek cserélve. Nagylengyel Zalaegerszegtől 18 km-re, délnyugatra található a Göcsej kapujában. A településen orvosi rendelő, óvoda, és többféle vállalkozás is működik. A gyönyörű környéken páratlan kilátás nyílik az erdőkkel, szőlőhegyekkel tarkított dombvidékre. Kinek ajánljuk az ingatlan: - aki előnyben részesíti a csendet és nyugalmat egy várossal szemben - ami ugyanakkor néhány percnyi autóúttal elérhető - akik saját elképzelései alapján szeretne egy idilli otthont kialakítani - aki annak érdekében, hogy megteremtse a családnak a tökéletes Otthont, nem riad vissza az ingatlan felújításától - aki vállalkozni szeretne, és ehhez keres megfelelő épületet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízduplakomfortoskertkertkapcsolatos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Ingatlanbankár iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 931 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Ingatlanbankár iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 931 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY