Eladó ház Győr 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Győr 100 nm
Hirdetéskód: 8090967
Feltöltve: 4 hónapja

Győr eladó családi ház 3+1 fél szobás: 67 millió Ft

67 millió Ft
670 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
362 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 212 000 Ft
Második évtől
277 969 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr-Szabadhegy belvároshoz közeli részén, ugyanakkor forgalomtól mentes, nyugodt, csendes utcában eladó ez a barátságos szomszédokkal körbevett 1985-ben épült lakóház. Az ingatlan 2023-ban még lakott volt, de végtelen lehetőségeket rejt felújítása, átépítése, korszerűsítése esetén. A telek méretéből fakadóan a kerti munka nem vesz el minden szabadidőt, de van hely akár kiskert, vagy egy csodás, növényekkel borított pihenősarok, kerti konyha-grillező kialakítására is. A főépület két szintes, az utcafronton helyezkedik el, összesen 80 m2 területű. a falak anyaga tégla (szigetelés nélkül), a szinteket elválasztó födém betongerenda-beton béléstest. a tető fa szerkezetű és cserép borítású. a nyílászárók hagyományos fa anyagúak. A fűtést gázkazán, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A főépülettel összeépítve, de külön bejárattal található a telken egy udvari 20 m2-es lakás is egy szobával és egy konyhával és innen lehet feljutni a padlásra is. Az udvari lakás falazata szintén tégla, a tető cseréppel fedett, a födém stukatúr borítású, igény esetén egybenyitható a főépülettel. A telken külön épületként egy szerelőaknás garázs is található, amely tégla falazatú és hullámpalával fedett. A kert jobb hátsó sarkában szintén külön épületként egy műhely épület és külön bejáratú tároló található. Ezek szintén tégla falazatúak és hullámpalával fedettek. A főépület előtti kertben külön kerti csap lett kialakítva. A belső udvaron ásott kút található, amelynek vize a növények öntözésére szolgál. Nincs más hátra, valósítsa meg álmait!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortospince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Dr. Darnói Norbert
+36 20 927 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Dr. Darnói Norbert
+36 20 927 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY