Eladó ház Győr, Szabadhegy 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Győr, Szabadhegy 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7675563
Referenciaszám: 961922
Frissítve: 26 napja

Győr eladó családi ház 3 szobás: 68 millió Ft

68 millió Ft
755 556 Ft/m²
90 m²
Alapterület
797 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 215 164 Ft
Második évtől
282 118 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr-Szabadhegyen, a József Attila utcában ajánlom figyelmébe, ezt a takaros kis családi házat. Az 1980-as években épült lakóház egy 797nm-es telken helyezkedik el. Tégla építésű, kb. 90 négyzetméter alapterületű. Elosztása szerint: Előtér/lépcsőház, előszoba, konyha, étkező, nappali, 2db szoba, kamra, wc, fürdőszoba, folyosó helyiségekből áll. A fűtésről egy két éves Sanier Duval gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadókkal, egy szobában konvektorral. Egy 2010-es felújítás során részben új nyílászárókat kapott a ház, melyek redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. A homlokzat is felújításra került, valamint a régi palatető is új cserepeslemez fedést kapott. Az udvarban egy 15nm-es, szerelőaknás garázs kapott helyet, de további autók beállása is biztosított az udvaron. A ház részben alápincézett. A kertben terrmő gyümölcsfák, szőlő és veteményes várja a további gondozást. Az ingatlan alacsony fenntartási költségei és a jó közlekedésnek köszönhetően kiválóan alkalmas egy család részére, de az utcában több vállakozás is telephelyként hasznosítja az ingalanokat, így üzlet, vagy egyéb vállakozási céllal is jó lehetőség. Övezeti besorolása: kertvárosias lakóövezet, 30%-os beépíthetőséggel, két szintes épület építhető. Lke06/1/30/50-/070/02-14/007 Az ingatlan megvásárlásához babaváró hitel, CSOK, támogatott és piaci kamatozású lakáshitel is igényelhető. Ügyfeleim számára az adás-vétel során teljeskörű lebonyolítást vállalok, igény esetén díjmentes, bankfüggetlen hitel és CSOK tanácsadással segítem őket. Várom hívását, nézzük meg együtt, legyen ez az Ön otthona! Szabadhegyi panel lakás beszámítás lehetséges, értékegyeztetéssel. Rugalmasan megtekinthető, akár hétvégén is. A hirdetésben szereplő adatok a tulajdonos/megbízótól kapott információk alapján kerültek rögzítésre.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
D
teraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Unger-Takács Anikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 235 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Unger-Takács Anikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 235 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY