Eladó ház Győr, Ménfőcsanak 198 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Győr, Ménfőcsanak 198 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8105710
Referenciaszám: 110910
Frissítve: 19 napja

Győr eladó ikerház 4 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
378 788 Ft/m²
198 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 237 313 Ft
Második évtől
311 160 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr-Ménfőcsanak dombos részén, megvételre kínálok egy 198 m2-es nappali+3 szoba étkezős ikerház bal oldali ingatlanát, gyönyörű 3919m2 saját panorámás telekkel. A kétszintes ingatlan alapterülete bruttó 198m2+ a garázsszint (99m2). A nettó terület pedig 135 m2, összesen nappali+3 egész szobával és dupla fürdőszobával rendelkezik. Az ingatlan alatt található három férőhelyes, szerelőaknás garázs, a kazán helyiség, két tároló és egy lépcsőfeljáró az első szintre (99m2). (lásd alaprajz) A földszint elosztása (lásd alaprajz): előszoba, konyha, étkező, nappali+1 szoba (21és12,5m2), terasz, fürdő, WC, lépcsőfel-lejáró. Az emelet elosztása: 2 egész szoba (11 és 8,3m2), fürdőszoba WC, közlekedő, lépcsőfel-lejáró, padlás. A ház fantasztikus elhelyezkedése, gyönyörű kertje a csend és a természet közelségének eszmei értékeit hordozza. A nappaliból és az étkezőből közvetlen kijárat van a teraszaszra, onnan pedig a kertbe. A kert egy része parkosított, gyümölcsfákkal ültetett, részben művelés alatt van, gyönyörű a kilátás Győr irányába. Az ingatlan kiváló műszaki állapotban van, se repedés, se penész, viszont a korszerűsítés és a modernizálás az új tulajdonosra vár. Műszaki tartalom: Építés éve: 1980 Alapterülete: bruttó 198 m2, nettó 135 m2 + a garázsszint (99m2) Főfal: tégla építésű 50 cm vastag Tető: 10 éve felújították, szigetelt, héjazata cserepeslemez borítású. Fűtés: gázkazán, vegyestüzelésű kazán, hőleadók: radiátorok. A közelben buszmegálló, bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola, posta, futópálya található. Az ingatlan tehermentes, nem lakják, ebből adódóan a vételár kifizetése után azonnal birtokba vehető. További kérdés esetén állok rendelkezésére, hívjon bizalommal! Előre egyeztett időpontban szívesen mutatom ezt a különleges ingatlant! Kérésére plusz képeket küldök! Homexpert Ingatlaniroda további szolgáltatásai: Jogi képviselet-ügyvédi háttér, díjmentes banksemleges hitel-CSOK és biztosítási ügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése. Teljes kínálatunkat megtekintheti a Homexpert Ingatlan weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vidigán Beáta Homexpert Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 255 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vidigán Beáta Homexpert Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 255 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY