Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8250252
Referenciaszám: H491467
Feltöltve: ma

Gellénháza eladó családi ház 3 szobás: 60 millió Ft

60 millió Ft
666 667 Ft/m²
90 m²
Alapterület
3975 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 851 Ft
Második évtől
248 928 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt az egyedülálló lehetőséget, amely ideális választás lehet akik egy modern, otthonos házat keresnek! Az ingatlan Zala vármegye szívében, Gellénházán található, 10 km-re Zalaegerszegtől ahol a természet közelsége és a csendes környezet garantálja a nyugodt mindennapokat. A 90 négyzetméteres, kiváló állapotú 2017-ben épült tégla egy szintes ház egy tágas nappalival-étkező, konyhával, három szobával, egy fürdőszobával és egy külön w.c.-mosószobával rendelkezik, amely a prémium kivitelezés és az egyedi tervezés jegyében készült. Az ingatlan világos, minimalista kialakítása és modern stílusa lehetővé teszi, hogy azonnal otthon érezze magát benne. A házhoz tartozó 3975 négyzetméteres telek körbekerített kerttel büszkélkedhet, amely nemcsak a szabadidő eltöltésére, hanem akár kertészkedésre is kiválóan alkalmas. Az ingatlan teljes közművel rendelkezik fűtése gáz-cirkó, nappaliba padló fűtéssel. A közlekedési lehetőségek is jók, hiszen a város központja könnyen megközelíthető autóval, míg a tömegközlekedési járatok is biztosítják a kapcsolatot a környező településekkel. A település elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a természet közelségét élvezze, miközben a városi élet nyújtotta előnyöket is könnyen elérheti. Az exkluzív elhelyezkedés és a környék fejlődése garantálja a jövőbeli értéknövekedést. A ház tökéletesen alkalmas családi otthonnak aki nyugodt csendes környéken keres házat. A telek végében hatalmas gyönyörű erdő terül elénk, a teraszon elfogyasztott kávé pazar kilátást biztosít, csak a croissant hiányzik hogy minden tökéletes legyen. Jöjjön nézze meg az ingatlant, szeressen bele. Ha felkeltette érdeklődését ez a modern ingatlan, ne habozzon! Kérdéseivel bizalommal kereshet, és szívesen segítek Önnek az ingatlan vásárlás folyamatában.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2017
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Erika Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Erika Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY