Eladó ház Zalaszentiván 300 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zalaszentiván 300 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7645967
Referenciaszám: 161565
Frissítve: 21 napja

Zalaszentiván eladó családi ház 6 szobás: 62 millió Ft

62 millió Ft
35 510 Ft/m²
300 m²
Alapterület
1746 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 196 179 Ft
Második évtől
257 225 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A családi ház keresi új lakóját !!!!! - Zalaegerszegtől 7 km- re található, autóval, busszal, vonattal is könnyen megközelíthető. Erdők, dombok veszik körül, a Zala völgyében fekszik Zalaszentiván. - Óvoda, általános iskola, orvosi  rendelő élelmiszerbolt is van a faluban. - A családi házat 1990- ben építették, a tető Bramac cseréppel borított, nyílászárói fából készültek. - Az élhető terek jól kihasználhatóak a család kreativitásának és igényeinek megfelelően. - 300 m2-es lakótér ebből 110m2 lakott 80m2 szuterén kis átalakítással lakható és 110m2 tetőtér jelenleg szerkezetkész állapotban várja leendő tulajdonosát, hogy igényeinek megfelelően maga alakítsa ki! - 1746 m2-es telek összközműves és a gazdasági épületben található egy kazánház amiben egy az egész ház kifűtésére képes fűrészporos kazán található (ennek köszönhetően rendkívül kicsi a fűtésköltség), egy nagyméretű fűtött nyári konyha, két garázs melyből az egyik aknás is és a fűrészpor tárolására szolgáló tároló! - 3 szoba, előszoba, amerikai konyha, kamra, fürdő, Wc,(A tetőtérben ugyanígy ezek megtalálhatóak) -  ház alatt szuterén található itt két nagyom helyiség található és vizes blokkok  - az ingatlanban található bútorok megegyezés szerint maradhatnak! - az ingatlanban a meleg vizet gáz boyler biztosítja. és központi cirkulációs rendszere csatlakozik a középső szinten a wc ben egy gázkazán is! - a telek körbekertelt . - Ajánlom nagycsaládosoknak lakhatásra,  vállalkozás telephelyeként (pl. autószerelő) vagy nagysága miatt szállásoltatásra!   Amennyiben ez a Zalaszentivánon található családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a hirdetésben megadott telefonszámon, hivatkozzon a településre és a hirdetési árra. Vásárolna de nincs rá keret? Minek járna bankról, bankra? Irodánkban bank semleges, független hitelszakértő 10 éves szakmai tapasztalattal és jó banki kapcsolatokkal, díjmentes szolgáltatásával könnyíti meg a legkedvezőbb hitel kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását., hogy mindent egy helyen intézhessen! Ne feledje! Kereső ügyfeleinknek szolgáltatásaink ingyenesek.  Laska Róbert 06305295800 Az otthon érték, az ingatlan üzlet Bízza profikra ingatlanügyeit!  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY