Eladó ház Gánt 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gánt 120 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8271771
Referenciaszám: U0047099
Frissítve: 1 napja

Gánt eladó családi ház 4 szobás: 135 millió Ft

135 millió Ft
1 125 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
800 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 427 164 Ft
Második évtől
560 087 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Székesfehérvártól mindössze 23 km-re, a Vértes Natúrpark csodálatos környezetében, Gánt egyik csendes mellékutcájában kínálom megvételre ezt a 120 m2-es, 4 szobás, 2 fürdőszobás, tégla építésű családi házat. A 2023-ban, modern stílusban épült, egyedi tervezésű és kivitelezésű OKOS otthon a mai kor elvárásainak megfelelő műszaki felszereltséggel rendelkezik. A kiemelt műszaki és esztétikai minőség megnyilvánul a felhasznált építőanyagok, burkolatok, beépített műszaki berendezések és bútorok tekintetében is, valamint a magas szakmai kivitelezésnek köszönhetően. Mindezek eredményeként az épület A+++ energetikai besorolást kapott. A LOXONE automata vezérléssel kiépített ház 10 kw-os napelem rendszerrel is rendelkezik, melynek köszönhetően az egész házban működő elektromos padlófűtés is díjmentes. Alternatív fűtésként egy kandallóépítő mester által téglából készített tömegkályha is rendelkezésre áll, amiben még külön sütő is ki lett alakítva. Az épületet jól átgondolt, praktikus belső elrendezés jellemzi. - Első felében az előtérből érhető el két hálószoba, melyekhez tartozik egy zuhanyzós fürdőszoba és egy külön wc-kézmosóval. - Középre került a fényben úszó, tágas, 40 m2-es amerikai konyhás nappali, ami a családi élet központi elemeként éppoly fontos , mint az, hogy a külső és belső tér összenyitható. Közvetlen kijárás biztosított a 45 m2-es, részben fedett teraszhoz, ahol egy fűthető dézsa fürdő is rendelkezésre áll. A konyha mellett kapott helyet egy kamra, és egy háztartási helyiség. - A ház végében egy kertkapcsolatos külön szülői lakosztály lett kialakítva gardróbbal, káddal és zuhanyzóval is ellátott fürdőszobával. A 800 m2-es telek parkosítása az új tulajdonosra vár, lehetőséget kapva, hogy saját ízlésének megfelelően tervezhesse meg és hozza létre álmai kertjét. Amennyiben hirdetésem elnyerte tetszését és szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant, várom megtisztelő érdeklődését. "Meglátni és megszeretni" Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2023
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Képesiné Szabó Melinda Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Képesiné Szabó Melinda Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY