Eladó ház Gánt 159 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gánt 159 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8258198
Referenciaszám: M288933
Feltöltve: ma

Gánt eladó családi ház 4 szobás: 135 millió Ft

135 millió Ft
849 057 Ft/m²
159 m²
Alapterület
800 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 427 164 Ft
Második évtől
560 087 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fejér vármegye Gánt csodás részén OKOSOTTHONOS, A+++ besorolású 2023-ban épült 122nm-es CSALÁDI HÁZ ELADÓ! A ház előszobájába lépve már látszik az első osztályú minőség a burkolatokon, csodás beltéri ajtókon és a beépített előszoba bútoron. Balra található vendég wc kézmosóval, 2 hálószoba és szemben fürdőszoba tusolóval és mosdóval, jobbra hatalmas tolóajtón keresztül jutunk a ház főbb részeibe: 3,2m-es belmagasságú amerikai konyhás nappaliba, kamrába, háztartási helyiségbe, a fő hálószobába és az innen nyíló nagy fürdőszobába. A hátsó teraszra a nappaliból és a hálószobából is ki juthatunk. A konyhaszigetbe bor hűtő is beépítésre került. A lenyűgöző konyhabútor megjelenése összhangban van beépített gépekkel. Ha végig megyünk a házon, sosem kell kapcsolgatni a lámpákat, mert az okosotthon végigkísér minket fénnyel és akár zenehallgatással is. 10kW-os napelemes rendszer, 20kW-os inverterrel, 2034 szeptemberig éves szaldó elszámolással csökkenti az éves rezsinket. Kényelmünket szolgálják: elektromos padlófűtés, 2 db kültéri, oszlopra telepített elektromos autótöltő ( 11kW és 22kW teljesítményű) Loxone rendszerű otthon automatika vezérlés, Loxone okosotthon mennyezeti lámpák, Loxone mennyezeti hangszóró rendszer, riasztó és beléptető rendszer nyitásérzékelőkkel, jelenlét és mozgás érzékeléssel, automata fűtésvezérlés helyiségenként, páratartalom, frisslevegő mérés, Co2 szenzor, motoros zsaluzia árnyékolás vezérlés, Loxone Kültéri időjárás állomás, beépített 8 személyes fatüzelésű dézsafürdő, jacuzzi, kandallós mester által készített tégla tömegkályha, felül sütő résszel, egyedi, asztalos által készített beépített bútorok, Brazíliából importált kőpulttal, tölgyfa, pácolt, ragasztott parketta, Teka és Kolpa San szaniterek, kizárólag 1. osztályú burkolatok. födémen 40 cm cellulóz szigetelés, homlokzaton 15 cm grafitos szigetelés, aljzaton 12 cm szigetelés. A márvány ablakpárkányok kívül-belül már csak hab a tortán! Az ingatlan 2024- nyarán kapta meg a használatbavételi engedélyt. A telek készre alakítása a következő tulajdonos feladata lesz, de kertészek által készített látványterv már rendelkezésünkre áll. 3 gyermekes CSOK+ igényelhető vásárlásnál! Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen az Ön szép OTTHONA! Ha biztosra akar menni és fáradságos a sok ügyintézés, válassza az OTP INGATLANPONT ot! INGYENES és EXTRAGYORS a CSOK+ és a Babaváró intézése, és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel, mely kifejezetten erre az ingatlanra szól, akár 18 munkanap alatt a hitelhez juthat. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell. Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez, és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen. Hívjon bármikor, még hétvégén és ünnepnapokon is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2023
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosvilágosteraszbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czenke Erzsébet Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 636 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czenke Erzsébet Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 636 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY