Eladó ház Galgamácsa 50 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Galgamácsa 50 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8125200
Referenciaszám: H485323
Frissítve: 20 napja

Galgamácsa eladó családi ház 2 szobás: 38 millió Ft

38 millió Ft
760 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
250 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 120 239 Ft
Második évtől
157 654 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Galgamácsa az M3-as autóút Aszódi lehajtójától és a bevásárló központtól 8 km távolságra van. Innen 18 km Budapest. Tömegközlekedéssel ,a távolsági busz a szomszéd ház elől indul Bagra, ami kb. 10 perc és innen Budapest- Keleti pályaudvar 22 percre van. A háztól pár perc séta a bolt, posta, új játszóterek. Az ingatlan a 70-es évek végén épült, vályog és téglából. 2022-ben hozzáépítés és teljes felújítás valósult meg,a homlokzati szinezés kivételével,figyelembe véve a vályog rész szigetelését,lélegzését is, jelenleg egy új tiszta, száraz otthon várja gazdáit. A hagyományos "Kádár kocka" épületben két nagy szoba van, az egyikben egy szép kályha lett építve, ami a másik szobát ,és az egész házat befűti, de a kényelmi szempotokat is figyelembe véve, cirkó fűtés is van, radiátor hőleadókkal. Mivel a fűtéscsövek a padlóba lettek elvezetve, padlófűtésként is szolgál. Szigetelése is kiválóra sikeredett, téli rezsiköltsége igen alacsony. Padlástere úgy lett kialakítva, hogy akár egy nagyobb kuckó is kialakítható a gyerekeknek. A telken épült még egy ház, a kettő együtt is megvásárolható kedvezményesen. A telek ügyvédi megosztása ,a szinezés és a tereprendezés folyamatban van. Mivel sarki telekről van szó, ezért közös terület nem lesz, a két épület között 2 méter van. Amennyiben felkeltettem a kíváncsiságát, kérem hívjon, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harányi Zsuzsanna Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harányi Zsuzsanna Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY