Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8246254
Referenciaszám: H490585
Feltöltve: ma

Galgagyörk eladó családi ház 8 szobás: 79,4 millió Ft

79,4 millió Ft
356 054 Ft/m²
223 m²
Alapterület
1501 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 251 235 Ft
Második évtől
329 414 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi otthonra vágyik Pest megyében? Itt a lehetőség, hogy megszerezze álmai otthonát! *A Galgagyörkön található, tágas és világos, 8 szobás, kertkapcsolatos családi többgenerációs ház eladó! *Az ingatlan tehermentes és jó állapotban van 2000 körül lett felújítva,azonnal költözhető. A vegyes (kazán) fűtés biztosítja a meleget a hidegebb időszakokban, a rendezett kert pedig a nyugodt kikapcsolódást. *A garázs férőhelye pedig kényelmes parkolást biztosít az autójának. *Az ingatlan Falusi Csok kompatibilis, így ideális választás családosoknak. *Tágas nappaliban a család együtt töltheti az időt, a kert pedig lehetőséget biztosít a szabadtéri tevékenységekre. *Központi elhelyezkedésnek köszönhetően minden fontos hely könnyen elérhető. A tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak, így akár autó nélkül is könnyedén közlekedhet a környező falvakba,városokba. *A környék előnyei közé tartozik a biztonságos és csendes környezet, valamint a gyönyörű zöld panoráma, *Az épület típusa lehetőséget ad arra, hogy az ingatlant akár átalakítsa vállalkozói célra vagy több lakásnak is. Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harányi Zsuzsanna Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harányi Zsuzsanna Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY