Eladó ház Nagykovácsi 15 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagykovácsi 15 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8200175
Referenciaszám: H488829
Frissítve: 1 hónapja

Nagykovácsi eladó családi ház 1 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
5 666 667 Ft/m²
15 m²
Alapterület
960 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 955 Ft
Második évtől
352 648 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Nagykovácsiban 960m2-es déli fekvésű telek egy 15m2-es kicsi házikóval. L F5 övezetbe tartozó belterületi telek melynek a beépíthetősége 10%, így ideális lehet egy közel 100 m2-es családi ház építésére. Elhelyezkedés: Zsíroshegy közelében. A 15m2-es téglaház 2 szintes. A telek teljesen összközműves, körbe van kerítve. Megközelítése murvával felszórt úton lehetséges. Újonnan készült tégla és kovácsoltvas utcafronti kerítés, mely úszókapuval van ellátva. Nagykovácsi folyamatosan fejlődő, falusias jellegű település, ami elvarázsolja az ide költözőket. Itt található az Amerikai iskola, a Teleki–Tisza-kastély, Nagyszénási Tanösvény, Lovarda, Nagykovácsi békás-tó. Nagykovácsi zsákfalu, így csend és erdő veszi körül. Kerékpár szerelmeseinek ott a crosskovácsi, túrázóknak pedig számos túra útvonal az erdőben. Budapest vonzáskörzetében ez egy kiváló lehetősége annak, aki hegyek, erdők friss levegőjében szeretne élni, 5 percre autóval a II. kerülettől. A 63-as kék busszal a Hűvösvölgy végállomás perceken belül elérhető. Főbb jellemzők: Nagykovácsi Önkormányzat építési övezet előírásai: -Lf-5 besorolás: Az Lf-5 jelű építési övezet előírásai: Beépítési mód: szabadon álló. Kialakítható legkisebb telekterület: 900 m² Kialakítható legnagyobb telekterület: 2800 m² Legnagyobb terepszint feletti beépítettség: 20 %, de a telekterület 900 m² feletti területrészére számítottan a beépítés mértéke legfeljebb 10% Legnagyobb terepszint alatti beépítettség: 30 % A szintterületi mutató legnagyobb értéke: 0,35 Legkisebb zöldfelületi arány: 65 %, Legnagyobb épületmagasság: 4,5 m A telkeken belül ia) az előkert: 5 m, 10 m, a szabályozási terv szerint, ib) az oldalkert: 3 m, 6 m, a szabályozási terv szerint, ic) a hátsókert: 6 m, 10 m, a szabályozási terv szerint. A telken elhelyezhető lakásszám legfeljebb: a telekterület 700-zal való osztásából nyert egész szám, de telkenként egy lakás elhelyezhető. További jellemzők: - Nyugodt környezet: A telek csendes, biztonságos környéken található, távol a város zajától, mégis könnyen megközelíthető. - Kiváló infrastruktúra: A közelben találhatóak boltok, iskolák, óvodák, valamint közlekedési lehetőségek is. Ez a telek remek lehetőséget kínál azoknak, akik a természet közelségében, mégis a főváros elérhető közelségében szeretnék felépíteni álmaik otthonát. Keressen bizalommal akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Zsuzsanna Otthon Centrum - XIV. kerület - Vezér utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Zsuzsanna Otthon Centrum - XIV. kerület - Vezér utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY