Eladó ház Füzesgyarmat 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Füzesgyarmat 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8234809
Referenciaszám: M286754
Feltöltve: 8 napja

Füzesgyarmat eladó családi ház 2+2 fél szobás: 15,15 millió Ft

15,15 millió Ft
94 334 Ft/m²
160 m²
Alapterület
1068 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 937 Ft
Második évtől
62 854 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új tulajdonosát keresi egy 160,6 nm alapterületű családi ház, mindösszesen 1068 nm telken! Az ingatlanban kialakításra került 2 szoba, 2 félszoba, egy amerikai konyhás nappali , fürdőszőszoba, néhány közlekedő , nyári konyha , 4 olyan kamra, ami akár egybenyitható és nagy hátsó fedett terasz, fa léces kerítéssel, szalonnasütő hellyel. Az otthon melege gáz-cirkóval és kályhákkal biztosítható. A tető faszerkezetes, cserép fedéssel, falazata tégla és vályog beton alapon. A szobák laminált padlós egyéb helyeken járólapos burkolatúak. Nyílászárók javarészt cserélve lettek, a ház vezetékelése korszerűsített. Az ár részét képezi a konyhabútor gépekkel. Szennyvízelvezetés csatornás. Jöjjön tekintsünk meg együtt az ingatlant. A városközpont kb. 1 -1,5 km távolságra van az ingatlantól, közelebb van mint a strandfürdőnél található ingatlanok, szomszédos települései Szeghalom 12 km, Darvas 11 km, Biharnagybajom 11 km, Bucsa 21 km, távolabbi nagy városok Debrecen 66 km, Békéscsaba, Gyula 60 km, Berettyóújfalu 34 km távolságra van személyautóval , de jó a tömegközekedés is autobusszal vagy vonattal akár! A városban kerékpárutak is vannak egészen Szeghalomig. Bölcsöde, Óvoda, Iskola, Gyermekorvosi és Háziorvosi rendelők, Gyógyszertár, Állatorvosi rendelő, ABC-k, kis boltok, szombatonként piac, ruházati, műszaki cikk, horgász bolt,autós bolt, Cukrászda, Strandfürdő, Gyógyfürdő, szórakozó egységek, szociális szolgálat, idősek otthona , posta, önkormányzat, sportpálya , 2 lovas tanya, Kaptárlevegős Vendégház, horgásztavak, OTP bank, Takarékszövetkezet stb.állnak a lakosok és vendégek szolgálatára. Az ingatlan per mentes!A karcagi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírásában is segítséget nyújtunk. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan vagy további kérdése lenne hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Terasz:
23,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Andrea Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 425 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Andrea Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 425 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY