Eladó ház Füzesgyarmat 99 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Füzesgyarmat 99 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8075295
Referenciaszám: 068626
Frissítve: 26 napja

Füzesgyarmat eladó családi ház 3+1 fél szobás: 14,99 millió Ft

14,99 millió Ft
151 414 Ft/m²
99 m²
Alapterület
3988 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 431 Ft
Második évtől
62 190 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vidéki ház hasznos gazdasági épületekkel, akácerdővel eladó Füzesgyarmaton eladó két és fél szobás családi ház, melyhez két nagy szerelőműhely tartozik, szerelőaknákkal, méreteinek köszönhetően mezőgazdasági gépeket is képes befogadni. Tartozik az ingatlanhoz egy dupla garázs, valamint tárolók, ólak és egy 3 éves 2000m2 területen fekvő akácerdő. A telek területe 3988m2. Az ingatlan a város közepén található, iskolától, óvodától, üzletektől pár perc sétára. Az ingatlan főbb jellemzői: - A ház lakható állapotú, némi felújítást igényelhet, 83m2 hasznos alapterületű. - Helyiségei: 3 szoba, étkező, konyha, tágas fürdőszoba, külön WC, előtér, kazánház, ami nyári konyhaként funkcionál. - Fűtése vegyestüzelésű kazánnal, radiátorokon keresztül történik. - Az udvarban lehetőség van több gépjármű, illetve mezőgazdasági gépek elhelyezésére is. - Az ingatlanban 3x20A fejlesztett ipari áram van bevezetve. - Gázcsonk az ingatlan előtt található. - Jó állapotú duplagarázs az udvarban. Ha egy olyan otthont keres családjának, amely csendes környezetben található, de mégis közel van a város központjához, akkor ez az ingatlan Önnek való! Ha mezőgazdasági vállalkozása van és gépszerelő műhelyt keres, itt duplán megtalálta ezt! Mai árakon többszöröse lenne ennek az ingatlannak a megépítése, mint amennyiért most hozzá juthat. Keressen és mutatom!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
D
amerikai konyhamelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Brigitta Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 956 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Brigitta Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 956 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY