Eladó ház Felsőpetény, Csokonai utca 122 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Felsőpetény, Csokonai utca 122 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8181501
Feltöltve: 2 hónapja

Felsőpetény eladó családi ház 4 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
327 049 Ft/m²
122 m²
Alapterület
1528 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felsőpetény központjában eladó egy tágas és rendezett 1528 négyzetméteres telken fekvő tégla falazatú családi ház fúrt kúttal. Az ingatlan belső hasznos alapterülete 122 négyzetméter, az elrendezése könnyen módosítható, jelenleg található benne négy darab kényelmes méretű, különnyíló szoba, előszoba, két darab konyha, spájz, fürdőszoba és két tárolásra alkalmas helyiség. Állapotát tekintve felújítandó, de jelenlegi állapotában is lakható. Nyílászárói fából készültek. Fűtését gázkonvektorok és cserépkályhák biztosítják, a melegvíz-ellátásról pedig Bosch típusú vízmelegítő gondoskodik. A ’70-es években épült ház beton alappal és tégla falazattal rendelkezik, a tető pedig cserép fedéssel ellátott. A közművek közül, villany (3x16 amper), víz, csatorna és gáz egyaránt megtalálható. Az ápolt, sík, teljesen körbekerített telek jó adottságokkal rendelkezik, található rajta egy fúrt kút, ami a locsolást és a medence feltöltését megkönnyíti a nyári időszakban. Vételára: 39.900.000 Ft. Felsőpetény Nógrád megye délnyugati részén helyezkedik el, Váctól 20-25 perc, Budapesttől pedig kb. 50 perc távolságra autóval. A faluban minden megtalálható ami a hétköznapi élet kényelmét biztosítja, óvoda, iskola, boltok, orvosi-, és védőnői ellátás stb.
A községet a Cserhát dombvidéke öleli körbe és a Lókos-patak mellett fekszik, így a kirándulók kedvelt útcélja, része a Kéktúra útvonalnak.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskertjó beosztásúcsendesvilágoskamraterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY