Eladó ház Nézsa 91 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nézsa 91 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8257406
Referenciaszám: H491694
Feltöltve: 6 napja

Nézsa eladó családi ház 4 szobás: 38,5 millió Ft

38,5 millió Ft
423 077 Ft/m²
91 m²
Alapterület
760 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 821 Ft
Második évtől
159 729 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Remek lehetőség idősek,családosok de akár befektetők számára is akik csendes, de mégis központi elhelyezkedésű ingatlant keresnek! Eladásra kínálunk egy telken lévő 2 ingatlant. A Nógrád vármegye szívében, Nézsa településen két felújítandó ház, amely ideális választás lehet a vidéki életet kedvelők számára. Az ingatlan téglából épült a telken két épület is található + egy tároló helyiség és mellette egy fedett beállóhelyes garázs. A ház számos bővítési lehetőséggel kínálkozik, így saját ízlésének megfelelően alakíthatja ki álmai otthonát. Nem csak befektetőknek hanem többgenerációs otthont keresőknek is ajánlom! + Programokban gazdag település + A kert rendezett, udvaron szőlő és gyümölcsfák kerültek telepítésre.. + A fűtést gáz (kazán) és a meleg vizet villanybojler biztosítja. + Az ingatlan Falusi Csok kompatibilis. + Fúrt kút a telken Mindent megtalálunk a közelben, amire szükségünk lehet. (Pl: bolt, orvosi rendelő, iskola, stb.) Az ingatlan elhelyezkedése tömegközlekedés szempontjából jó! Vác ,Rétság és Budapest ( kb. 30 km-es körzetében található) is könnyedén elérhető, mind autóval, mind tömegközlekedéssel! Buszmegálló kb. 15 perc sétára található. Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Hitel ügyintézéssel is állunk rendelkezésre.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1968
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Matyóka Napsugár Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Matyóka Napsugár Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY