Eladó ház Fegyvernek 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Fegyvernek 120 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8222683
Referenciaszám: M286698
Frissítve: 19 napja

Fegyvernek eladó családi ház 3+1 fél szobás: 24 millió Ft

24 millió Ft
200 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
551 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 940 Ft
Második évtől
99 571 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye. Eladásra kínálunk Fegyverneken egy 3 szobás 120 nm-es kertes családi házat. Az ingatlan egy 551 nm-es telken épült fel téglából 2007-ben. A ház melegéről gázkonvektor gondoskodik. Ideális lehet nagycsaládosoknak, vagy befektetőknek is. A szomszédság csendes, rendezett a környezet. Per és tehermentes, adásvételt követően azonnal birtokba vehető! Fegyvernek Jász-Nagykun-Szolnok vármegye közepén, a Jászság és a Nagykunság által közrefogott Közép-Tisza menti települések sorában helyezkedik el. A település a Holt-Tisza mentén fekszik, alig egy kilométernyi széles sávja érintkezik az élő Tiszával is. Fegyvernek kora Árpádkori település. Határában számos kunhalom található, ezek jellemzően bronzkori temetkezések. Ilyen a kettős halom is, melynek egyike híres lett az utóbbi években, többen csodatévő, gyógyulást okozó kisugárzást észleltek a dombon. A legeltetéses állattenyésztés és szántóföldi termelés mellett a gyümölcs -és zöldségtermesztés is virágzik a településen. A Tisza holtága különösen jó lehetőségeket biztosít a horgász- és víziturizmus fejlődéséhez, sőt a horgászatnak már önmagában is fontos gazdasági tényező. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival Falusi CSOK és CSOK plusz lehetőségével, Babaváró hitel igénylésének ügyintézésével áll rendelkezésére, használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Teljeskörű jogi ügyintézés az adásvételnél. Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon! Amennyiben eladná ingatlanát vagy vásárolna, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Tibor Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 230 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Tibor Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 230 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY