Eladó ház Mezőtúr 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mezőtúr 85 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8229125
Referenciaszám: 44440
Frissítve: 9 napja

Mezőtúr eladó családi ház 1 szobás: 26 millió Ft

26 millió Ft
305 882 Ft/m²
85 m²
Alapterület
401 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 82 269 Ft
Második évtől
107 869 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A  szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja az egy ingatlanon külön álló kettő kisméretű családi házat Mezőtúron.  Ez a megoldás számos lakhatási alternatívát kínál a jövendő tulajdosok részére. Első ház 2005-ben, építész mérnök tervei és felügyelete mellett az eredeti kispolgári jelleget megőrizve, igényesen újjáépített: előszoba, konyha, szoba, gardrób, fürdőszobás, gázfűtéses, 52 m2 hasznos alpterületü épület.  Korszerű, hőszigetelt, de az eredetivel megegyező új fa nyílászárók lettek beépítve. Új, a modern igényeknek megfelelő elektromos, gáz, víz, szennyvíz, esőelvezető, rendszerek lettek kialakítva a felújítá során. A fűtés gázkonvektorokkal történik. A burkolatok járólapból állnak. A falak speciás szellőző vakolattal lettek bevonva, az ennek megfelelő festékkel lefestve. A tető az átrakással egyidőben páraleválasztó fóliával lett ellátva, beépítésre előkészített tetőtér lett kialakítva!! Az épülethez tartozik egy 11 m2 tároló helyiség. Második ház 2005-ben újonnan épített, amerikai konyhás nappali, kamra, fürdőszoba, fél szoba, galériás helyiségeket tartalmazó 33 m2 tégla épület. - Tetejét cserepes lemez fedi. - Nyílászárók az első háznak megfelelő stíluban fából készültek. - Burkolatok járólapból készültek. - A lehetőségek szerint kialakított galériák növelik a lakóteret. - A fűtési lehetőség elektromos eszközökhöz lett előkészítve. - Az udvarban, egész évben, egymást követően nyíló, gyönyörű virágok, szőlő, gyümölcsfák találhatók. Az ingatlan per és teher mentes, azonnal birtokba vehető.  Amennyiben a fenti 155805850 - es azonosító számú eladó családi ház, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Libárdi Géza CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 437 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Libárdi Géza CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 437 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY