Eladó ház Esztergom 61 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Esztergom 61 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8250701
Referenciaszám: 0909
Feltöltve: ma

Esztergom eladó családi ház 1 szobás: 32 millió Ft

32 millió Ft
524 590 Ft/m²
61 m²
Alapterület
291 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 254 Ft
Második évtől
132 761 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Esztergomban, Búbánatvölgyben, egy 61m2-es ház Eladó! ! Esztergom gyönyörű Búbánatvölgyi részén, a Halastó utcában kínálunk eladásra egy 61 m²-es, nyaralóból átminősített lakóházat. A kétszintes ház ideális választás állandó lakhatásra és nyaralónak is egyaránt. Az ingatlan 291 m²-es kerttel rendelkezik, amely tökéletes lehetőséget nyújt a pihenésre és kertészkedésre. Az ház két szintes, mindkét szinten bejárati ajtóval, külső és belső lépcsővel rendelkezik. Alul, és fölül is nagyméretű fedett terasz található, a felső szint egy légteres, itt volt egy kisebb konyha kialakítva, így a vízhálózat is fel lett vezetve erre a szintre is. Az alsó szinten található egy nagyobb lakótér, itt kapott helyet a vegyestüzelésű kazán, és egy eldugottabb részen pedig a bojler, és a szivattyú is. Itt található egy zuhanyzós fürdőszoba is, és egy tárolóhelység a külső lépcső alatt. A ház rendkívül hangulatos, téliesített, így az év minden szakában kényelmesen használható.A vegyestüzelésen kívül elektromos fűtésre is van lehetőség (konvektorok vannak), a házon hőszigetelés is van(8cm). A víz kútról biztosított, és 3 db 1 m3-es szennyvíztároló van a kertben elhelyezve. 3x 16 amper áram van, ebből az egyik éjszakai. Az internet üvegszálas kábelen jön, így megbízható, időjárástól függetlenül otthonról is lehet itt dolgozni. Az udvaron egy fáskamra is található, a hátsó részen tűzrakóhely is van. Minden oldalról kerítés van a telek körül, így rendkívül biztonságos kisgyermekesek számára. A ház elött a külső részen egy autó számára kialakított parkolóhely is van. Az ingatlan elhelyezkedése ideális, csendes és nyugodt környezetben található, ugyanakkor könnyen megközelíthető Esztergom központja és a környékbeli nevezetességek. A főút és a buszmegálló 500m-re van, és egy játszótér is van a környéken. A dunapart ezen szakasza is gyönyörű, valamin a Halastavak a ház környékén is szeretett kirándulóhelyszínek.Búbánatvölgy halastavai a Pilis hegység lábánál helyezkednek el, csodálatos panorámával. A tavak környékén gazdag növény- és állatvilág található, a tavak tiszta vizűek, körülöttük buja növényzet és sűrű erdők találhatók, melyek kiváló lehetőséget nyújtanak a madármegfigyelésre és a természetjárásra. Ha szeretne egy barátságos, otthonos házat a természet közelségében, ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Telefon: +36 20 2108218 Horváth Zsuzsanna A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY