Eladó ház Esztergom 50 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Esztergom 50 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8250646
Referenciaszám: 0642
Feltöltve: ma

Esztergom eladó családi ház 1 szobás: 32 millió Ft

32 millió Ft
640 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
700 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 254 Ft
Második évtől
132 761 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Esztergom -Kertváros , csendes utcában eladó, egy 50 m2-es ,jó állapotú, tégla építésű családi ház , 700 m2 rendezett sík telekkel ! A ház erős alapokon áll, jó tetőszerkezete cseréppel borított. A kapun belépve tágas elő udvar fogad minket . A megemelt földszintre lépcsőn jutunk fel, itt az előszobába lépünk. Jobbra tágas fürdőszoba+wc , balra tágas szoba található, tovább haladva szemben konyha+ebédlő kapott helyet. A terek világosak k-ny-ti fekvésének köszönhető. Minden nyílászáró ki lett cserélve , ablakok redőnnyel felszereltek , víz és villanyvezetékek szintén újak . Az otthon melegét ,gáz és vegyes tüzelésű kazán is biztosíthatja , mindkettő működőképes. A meleg vízről villanybojler gondoskodik. A ház egy része alatt száraz pince található , nem teljesen a föld alatt, itt akár lakhatásra alkalmas helyet is ki lehet alakítani. A ház bővíthető , a telek beépíthetősége 30 százalék. A kertben lehetőségek sokasága van , lehet itt pihenésre alkalmas helyet kialakítani , ültethetünk gyümölcsfákat, művelhetjük a földet ,vagy kinek mihez van kedve és igénye. Sokat tudnék még írni erről az ingatlanról , de inkább hívjon , nézzük meg együtt , szeressen bele és legyen az Ön új otthona . Ára : 32 millió forint Telefon: 06 20 440 2881 Varga Csilla A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY