Eladó ház Esztergom 48 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Esztergom 48 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8292398
Referenciaszám: H492986
Feltöltve: ma

Esztergom eladó sorház 2 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
727 083 Ft/m²
48 m²
Alapterület
158 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 430 Ft
Második évtől
144 793 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes lehetőség Esztergomban – kényelmes otthon középkorú ügyfelek számára! Fedezze fel ezt a figyelemre méltó ingatlant, amely ideális választás lehet középkorú ügyfelek számára, akik praktikus és kényelmes otthont keresnek Esztergomban. Az ingatlan egy használt, de jó állapotú ház, amely 48 négyzetméteren kínál otthonos környezetet, mindössze 158 négyzetméteres telken. Az ingatlan két szobával rendelkezik, így tökéletes választás fiatal párok vagy kisebb családok számára, akik szeretnék élvezni a város által kínált lehetőségeket. A ház világos, tágas terekkel várja új lakóit, a fűtése pedig elektromos fan-coil rendszerrel biztosítja a kellemes hőmérsékletet, minden évszakban. Külön előny, hogy az ingatlan akadálymentesített, így minden korosztály számára könnyen megközelíthető. Kisállattal költözhető, ami lehetővé teszi, hogy kedvencével együtt élvezhesse új otthonát. A kertkapcsolatos lakásban lehetősége van arra, hogy a szabadban töltsön időt, vagy akár saját ízlésére formálja a teret a bővítési lehetőségek révén. A környék kiváló ellátottsággal rendelkezik; minden szükséges szolgáltatás, mint boltok, éttermek és orvosi rendelők könnyen elérhető közelségben található. A központi elhelyezkedés lehetővé teszi, hogy a város szívében élvezze a nyüzsgést, míg a csendes környezet garantálja a pihenést. A kitűnő közlekedési lehetőségek révén a tömegközlekedés is könnyen hozzáférhető, így akár autóval, akár tömegközlekedéssel gyorsan elérheti a város többi részét. Ez a tehermentes ingatlan ideális választás azok számára, akik kényelmes, jól megközelíthető otthont keresnek, ahol minden adott a mindennapi élethez. Lehetőséget biztosítunk a személyes megtekintésre, és szívesen válaszolunk minden kérdésre. Ez az ingatlan gyorsan gazdára találhat, így ne habozzon, és keressen minket! Vásárlását pénzügyi és jogi háttérrel biztosítjuk! Várja Új Otthona! Hívjon Bizalommal! Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borza Gábor Otthon Centrum - Esztergom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borza Gábor Otthon Centrum - Esztergom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY