Eladó ház Érd 250 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8112758
Referenciaszám: HZ067639-4644055
Frissítve: 2 napja

Érd eladó családi ház 6 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
519 600 Ft/m²
250 m²
Alapterület
850 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 411 026 Ft
Második évtől
538 928 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd Dombosváros részén csendes, aszfaltozott mellékutcában eladó egy önálló családi ház szépen gondozott 850 m2-es összközműves telekkel. A ház összesen 295 m2 plusz kertből megközelíthető 30 m2-es fedett terasz és egy 15 m2-terasz a nappaliból megközelítve. Az ingatlan 3 szintes, egyedisége, ami a mai piacon ritkaságnak számít, hogy a lakószint alatt szuterén szint található garázzsal, mely által 2 autóval is parkolhatunk, ezen felül rengeteg tárolási lehetőséget is nyújt. Ezen felül kamra és a kazánház is itt található. Ez a szint 110 m2. Közvetlen feljárással a lakószintre. Lakószint: Jó méretű előszoba, fürdőszoba mellékhelyiséggel, tágas konyha és étkező helyiség, nappali 15 m2-es terasz és kert kapcsolattal , 1 szoba. Tetőtér: - 3 egész szoba és egy fél szoba - Gardrób helyiség - Fürdőszoba - Külön mellékhelyiség A helyiségek napfényesek, köszönhetően a jó tájolásnak és a jó méretű nyílászáróknak. Műszaki adatok: - 90-es években épült - 30-as tégla falazat , 5 cm dryvit szigeteléssel - Fűtés: kombi gázkazán radiátoros hőleadókkal , alternatív fűtésként vegyes tüzelésű kazán és egy kandalló a nappaliban , ez által a rezsi könnyebben szinten tartható - Nyílászárók fa kivitelűek, 2 rétegű thermo üvegezéssel - Tető felújításra került az évek során, ami zsindely fedést kapott, új födém szigetelést, és a legújabb technológiájú 20 cm fújt szigetelést , ez érezhető a tetőtérben, hogy jól tartja a hideget és meleget egyaránt Kert: - Összközműves - Öntözőrendszerrel ellátva , mely egy 52 méteres fúrt kútból szolgálja a vizet, így a locsolás költségmentes és a házra is rá van kötve Iskola, óvoda, tömegközlekedés, bevásárlási lehetőségek perceken belül elérhetőek. További információ és megtekintés illetve a Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1994
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balázs Bence Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 30 297 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balázs Bence Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 30 297 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY