Eladó ház Eger 154 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Eger 154 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8284410
Referenciaszám: M289892
Feltöltve: 2 napja

Eger eladó családi ház 6+1 fél szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
779 221 Ft/m²
154 m²
Alapterület
388 m²
Telek
6+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 379 701 Ft
Második évtől
497 855 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megye, Eger kedvelt lakóövezetében, a Szépasszonyvölgy közelében, eladásra kínálok három lakóegységből álló ingatlant, mely egy 388m2-es telken fekszik. A két különálló házban - 3 külön bejáratú, modern, letisztult lakás került kialakításra, melyek mindegyike fedett terasszal rendelkezik. Mindhárom lakás teljes felújításon esett át az elmúlt évben, a pincétől a padlásig. Az utca felőli lakásban 3 szoba, amerikai konyhás nappali, fürdő+wc került kialakításra, mely egy kis fedett terasszal néz a térburkolt udvarra. A telek középső részén került kialakításra egy két szobás, konyha+étkezős, fürdőszobás lakrész, melyhez szintén tartozik egy fedett terasz, alatta pedig egy 9m2-s pince található. E mögött pedig egy kisebb szoba-konyhás apartman készült el, melyben a fürdőszoba feletti szabad részére egy galéria fülke került. Mindkét épületben kialakításra került AUX DOC 7,5 KW-os teljesítményű mennyezeti hűtő-fűtő klíma minden helységben, amely a belső levegő keringtetését is végzi. A meleg vizet 2 db Eco és egy hagyományos bojler biztosítja. Az épületek külön villanyórával rendelkeznek: 3x16 A + 32 A, H tarifa. Ennek köszönhetően a fenntartási költsége kedvező. Ezen kívül a fűtése kandallóval is megoldott mindegyik lakóegységnek. Felújítása minőségi alapanyagok felhasználásával történt, hőszigetelt nyílászárók, DRYVIT homlokzati szigetelés, teljes tetőszerkezet csere. A bejutás elektromos garázskapun történik, amiben a kapu is helyet kapott. A ház előtt két személyautó és az udvaron szintén két jármű parkolása megoldott, melyből az egyik fedett. Birtokba adása a teljes kifizetés után akár azonnal kivitelezhető! Ha egy barátságos otthont szeretne, vagy befektetni akar, jöjjön, tekintse meg! Ingatlanirodánk ügyvédi háttérrel, CSOK, babaváró hitel, valamint kamatkedvezményes hitel ügyintézésével támogatja ügyfelei ingatlanvásárlását. Ingyenes banki segítség! Hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1973
Terasz:
18,8 m²
Energetikai besorolás:
E
gázösszkomfortosvilágosteraszklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gulyás Gáborné Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 426 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gulyás Gáborné Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 426 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY