Eladó ház Eger, Régi Cifrakapu utca 159 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Eger, Régi Cifrakapu utca 159 nm
Hirdetéskód: 7899063
Feltöltve: 10 hónapja

Eger eladó családi ház 5+1 fél szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
748 428 Ft/m²
159 m²
Alapterület
922 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 376 537 Ft
Második évtől
493 707 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Számomra nagy méretűvé vált az egri sétáló belvárostól 10 perc gyalogútra található 6 szobás, 159 m2-es lakóterű családi házam. Helységei: Az előtérből a földszinten elhelyezkedő amerikai konyhás nappali, ebédlő, konyha területére lépünk be, a földszinten található még egy háló, zuhanyzós fürdőszoba és külön wc. Az emeleten 3 hàló és egy jelenleg könyvtárszoba biztosítja a család nyugalmát, ami 4. hálóként vagy akár igény szerint gardrobként is funkcionálhat. A szülői hálóban nagy beépített szekrényben tárolhatók a személyes dolgok, és kijárás nyílik a parkosított udvarra néző erkélyre. Az emeleten helyezkedik el egy fürdőkáddal rendelkező fürdőszoba valamint egy külön wc. A padlásfeljárón keresztül a padlásra vihetjük a nem a mindennapi élethez szükséges dolgokat. Az földszinti nappaliban az utca hangjait hangszigetelt ablakok fogják fel, az ebédlő pedig elég méretes egy körbejárható családi asztal elhelyezéséhez. A konyha modern, gépesített, beépített sütő, főzőlap és mosogatógép, valamint sok rendszerezett pakolási lehetőség szolgálja a háziasszony kényelmét. A konyhából van kijárás a Keleti fekvésű teraszra, ahol kényelmesen elfér egy kerti ülőgarnitúra. Innen tudunk kimenni a gyönyörűen parkosított udvarra, ahol fúrt kút, beállt növények, kerti csap és egy családi grillezésre kiválóan alkalmas filagória található. Az előtérből jutunk az elektromos garázskapuval ellátott garázsba is, ami hidegburkolattal burkolt, és vizesblokkal, lefolyóval rendelkezik. A garázsból lejárat nyílik a szintén hidegburkolattal burkolt szuterén részbe, ahol az egész ház alatt tárolhatunk síléceket, kerékpárokat, befőtteket stb. teregethetünk, van mosógépkiállás. A kerti szerszámainkat is külön helységben helyezhetjük el, innen közvetlen kijárat nyílik a parkosított udvarra. A terasz alatt van lehetőség a fűnyíró virágföld stb tárolására, így ezek a felhasználási helyükhöz a lehető legközelebbről vehetők elő. A szuterénnek utcai bejárata is van, régen egy kis üzletnek adott helyt, ez jelenleg is bérbe adható akár raktárnak, vagy csomagküldéssel foglalkozó, webshopot üzemeltető cégeknek. A parkosított udvar mögötti telken egy hatalmas diófa és egyéb gyümölcsfák találhatók egy téli tárolásra alkalmas pincével. A nagyteljesítményű hűtő fűtő klíma a lépcsőház fordulójában beépítve, az egész lakást lehűti. A fűtésről cirko kazán gondoskodik. A zárt sorú beépítésnek köszönhetően az épület méretéhez képest a rezsi kedvezőnek mondható. A belváros, bevásárlási-, sportolási lehetőség, gyógyszertár, orvos iskola, óvoda 10 perc gyalogtávra találhatók. A házban szép otthonra lelhet egy család, akik mindennapjaikat kényelemben, csendben, de mégis a belváros közelségében szeretnék élni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosgarázskertkertkapcsolatosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 299 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 299 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY