Eladó ház Dunakeszi 227 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dunakeszi 227 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8205930
Referenciaszám: HZ035274-4713915
Frissítve: ma

Dunakeszi eladó családi ház 4 szobás: 299 millió Ft

299 millió Ft
1 317 181 Ft/m²
227 m²
Alapterület
780 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 946 088 Ft
Második évtől
1 240 490 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy lenyűgöző, 227 m2-es, egyszintes, 4 szobás, dupla garázzsal ellátott ház Dunakeszi legkedveltebb részén, az Alag lakóparkban. Az A energetikai besorolású ingatlan 780 m2-es sík, parkosított telken helyezkedik el, ami ideális választás igényes családok és befektetők számára egyaránt. A ház fűtéséről alternatív rendszerek gondoskodnak: hőszivattyú, kandalló, és gázcirkó biztosítja a kellemes hőmérsékletet minden évszakban. Az elegáns, nagy belmagasságú nappali, az átriumos közlekedő, a 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, 3 WC, a konyha és az étkező, valamint a 2 nagy terasz és egy 20m2-és tároló tökéletes kényelmet nyújtanak. Az épület 2007-ben épült magas műszaki tartalommal és korszerű gépészettel, ami azóta is különös gondossággal karbantartott. Minden műszaki berendezés és a beépített bútorok prémium minőségűek. A belsőépítész által tervezett tágas, elegáns terek, hatalmas üvegfelületek és kiváló elosztás teszik igazán különlegessé az ingatlant. Minden részlet esztétikai és funkcionális szempontból is átgondolt, amely tökéletes életteret eredményez. A dupla garázs tágas, ideálisan használható, elektromos autó töltővel ellátott. A parkosított kertben egyedülálló japán kert található, mely egész évben különböző színekben pompázik, lenyűgözve minden látogatót. Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Olga Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Olga Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY