Eladó ház Dunakeszi 227 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dunakeszi 227 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8204530
Referenciaszám: HZ035274
Frissítve: 21 napja

Dunakeszi eladó családi ház 4 szobás: 299 millió Ft

299 millió Ft
1 317 181 Ft/m²
227 m²
Alapterület
780 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 946 088 Ft
Második évtől
1 240 490 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy lenyűgöző, 227 m2-es, egyszintes, 4 szobás, dupla garázzsal ellátott ház Dunakeszi legkedveltebb részén, az Alag lakóparkban. Az A energetikai besorolású ingatlan 780 m2-es sík, parkosított telken helyezkedik el, ami ideális választás igényes családok és befektetők számára egyaránt.A ház fűtéséről alternatív rendszerek gondoskodnak: hőszivattyú, kandalló, és gázcirkó biztosítja a kellemes hőmérsékletet minden évszakban. Az elegáns, nagy belmagasságú nappali, az átriumos közlekedő, a 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, 3 WC, a konyha és az étkező, valamint a 2 nagy terasz egy 20m2-és tároló tökéletes kényelmet nyújtanak. Az épület 2007-ben épült magas műszaki tartalommal és korszerű gépészettel, ami azóta is különös gondossággal karbantartott. Minden műszaki berendezés és a beépített bútorok prémium minőségűek. A belsőépítész által tervezett tágas, elegáns terek, hatalmas üvegfelületek és kiváló elosztás teszik igazán különlegessé az ingatlant. Minden részlet esztétikai és funkcionális szempontból is átgondolt, amely tökéletes életteret eredményez.A dupla garázs tágas, ideálisan használható, elektromos autó töltővel ellátott.A  parkosított kertben egyedülálló japán kert található, mely egész évben különböző színekben pompázik, lenyűgözve minden látogatót.Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2007
Erkély:
24 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Mónika Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 20 246 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Mónika Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 20 246 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY