Eladó ház Dunaegyháza 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dunaegyháza 100 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8080703
Referenciaszám: M272864
Frissítve: ma

Dunaegyháza eladó családi ház 3 szobás: 11,5 millió Ft

11,5 millió Ft
115 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
765 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 36 388 Ft
Második évtől
47 711 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegye Dunaegyháza községében eladásra kínálok két családi házat egyben. A két ingatlan külön helyrajzi számmal rendelkezik, külön utcáról is megközelíthető, de fizikálisan a telekhatár nem lett kerítéssel elválasztva és csak egyben eladó. Az első ingatlan 100 nm nagyságú, megtalálható benne 3 különálló szoba, egy közlekedő, egy konyha, fürdőszoba wc-vel, egy nyári konyha és egy padlásfeljáró is. Fűtéséről gáz-cirkóval üzemeltethető radiátoros központi fűtés gondoskodik. Falazata vert fal és vályog vegyesen, nyílászárói hagyományos fa típusú ajtók, ablakok. Állapota felújítandó, de sok lehetőséget rejt magában. A másik ház az első ingatlan folytatásában található és 70 nm nagyságú. Az 1903-ban épült vert falú ingatlan a régi idők emlékét idézi. A búbos kemence, a belülről látható fa gerendák, a széles falak és pici fa ablakok különleges atmoszférát kölcsönöznek a középmagyar stílusú épületnek. Állapota teljesen felújítandó, a közművek közül csak az áram került bevezetésre. Elosztása hagyományos hármas tagolású, középen egy konyha és két oldalt egy-egy szoba nyílik belőle. A negyedik helyiség pedig az udvarról megközelíthető garázs. Az udvaron megtalálhatóak még ólak, tárolók és egy mai napig vizet adó kút, mely beton kútgyűrűkkel készült. Kitűnő lehetőség ez a két ingatlan azok számára, akik vállalkozásukat az otthonuk közelében, de mégis külön épületben képzelik el, de jó választás lehet akár két generáció békés együttélésére is. Ha szeretne két családi házat vásárolni akár befektetési céllal, akár saját részre, itt a kitűnő lehetőség szinte egy áráért. Vendégház kialakítására is alkalmas lehet, hiszen a solti kis Duna szépen kiépített pihenő és horgász része körülbelül 1,5 km távolságra található az ingatlanoktól. Amennyiben felkeltettem érdeklődését és szeretné megtekinteni, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1903
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kapitány Anett Kalocsa Szent István király út 49 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 457 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kapitány Anett Kalocsa Szent István király út 49 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 457 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY