Eladó ház Fülöpszállás 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Fülöpszállás 80 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8244893
Referenciaszám: M287890
Feltöltve: ma

Fülöpszállás eladó családi ház 2 szobás: 12,6 millió Ft

12,6 millió Ft
157 500 Ft/m²
80 m²
Alapterület
520 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 39 869 Ft
Második évtől
52 275 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegye Fülöpszállás településen megvételre kínálok egy 80 m2 nagyságú, felújítandó polgári stílusú, tornácos, vályog falazatú, összkomfortos családi ház részt 512 m2-es telken. Az ingatlanban megtalálható kettő szoba, konyha, fürdőszoba wc-vel, továbbá éléskamra. A nyílászárók régi típusú faajtók és fa ablakok, a szobai ablakok redőnnyel ellátottak. Az ingatlan összközműves, fűtése konvektoros, de a lehetőség adott kályhával vagy kandallóval történő fűtésre is, mivel a kémények megmaradtak. A meleg vizet villanybojler biztosítja. A szobák hajópadlósak, a konyha és fürdőszoba, valamint a tornác mozaiklapos. A ház utcai frontja erős, jó állapotú, a külső falak kőporosak. Az 512 m2-es telken szintén felújítandó, tárolásra alkalmas kamrák találhatóak, valamint ezek alatt húzódik téglával kirakott pince, továbbá rendelkezésre áll egy garázs is. Az ingatlanban meglévő bútorok ingyen átadásra kerülnek az új tulajdonosnak, amennyiben igény merül fel erre. A családi ház tehermentes, lakatlan, így azonnal költözhető. Osztatlan közös tulajdonú telken áll az ingatlan, külön gázórával rendelkezik, az ingatlan eladását követően az új tulajdonosnak kell a külön villany- és vízóra létesítését kezdeményeznie. Az ingatlan társasház jellegű, de az eladandó rész külön helyrajzi számmal rendelkezik, amely minden hivatalos ügy intézését elősegíti. Fülöpszállás Kecskeméttől 37 km távolságra helyezkedik el, folyamatosan fejlődő település, működik iskola, óvoda-és bölcsőde, közösségi ház, könyvtár, teljes egészségügyi ellátás. Adottak bevásárlási lehetőségek, így ideális helyszín azok számára, akik egy rendezett, jó infrastruktúrával rendelkező kis településen szeretnének élni. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel és CSOK tanácsadással, valamint teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Jánosné Kiskőrös Petőfi tér 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 374 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Jánosné Kiskőrös Petőfi tér 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 374 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY