Eladó ház Dánszentmiklós 158 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dánszentmiklós 158 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7844433
Referenciaszám: H472315
Frissítve: 1 hónapja

Dánszentmiklós eladó családi ház 5 szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
563 291 Ft/m²
158 m²
Alapterület
1174 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 281 612 Ft
Második évtől
369 243 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy igazán különleges ingatlant kínálunk eladásra, amely ideális választás lehet mindazok számára, akik szeretnének egy olyan házban élni, amelyet igazán otthonuknak érezhetnek. Hangulatos, öt szobás dánszentmiklósoni ingatlan vált elérhetővé kínálatunkban! Autóval 1 órán belül Budapestre tudunk érkezni ebből a községből. A nagyméretű nappaliban lévő fatüzelésű kandalló is található, így különleges atmoszférát teremt az ott élők, vagy az oda látogatók számára. A ház modern elrendezése mindenki számára önálló biztosít a különbejáratú szobák által. A nagy ablakok lehetővé teszik, hogy átjárja a fény az egész ingatlant. A konyha is szellős, akár a család apraja-nagyja az ételeket együtt is elkészítheti, mindenki kényelmesen elfér! Két terasz is kapcsolódik a házhoz, így kedvünk szerint választhatunk, hogy hol pihenjük ki a magunkat. Jöjjön és nézze meg! Egy igazán különleges ingatlant kínálunk eladásra, amely ideális választás lehet mindazok számára, akik szeretnének egy olyan otthonban élni, amelyet igazán otthonuknak érezhetnek, vagy befektetési céllal keresnek maguknak egy kiváló lehetőséget. Az ingatlanunk megyében Pest vármegyében, Dánszentmiklós városában található, a Nyáregyházi úton. A ház 158 nm alapterületű, és egy 1174 nm-es telek tartozik hozzá, ami nagy lehetőséget biztosít arra, hogy a következő tulajdonos igazán kreatív módon alakítsa ki az ingatlant. Az ingatlan 5 szobával és 1 fürdőszobával rendelkezik, így ideális választás lehet egy nagyobb család számára is. Az ingatlanhoz tartozik egy 16 nm-es terasz, amely lehetőséget biztosít arra, hogy az új tulajdonos élvezze a kert szépségét és a friss levegőt. Az ingatlanhoz két garázs férőhely is tartozik, így a parkolás sem jelenthet problémát. Az ingatlan állapota jó, és a fűtés gázcirkóval történik. Az ingatlan építhető ingatlan típusa és lehetséges funkciója szintén nagy lehetőséget biztosít arra, hogy az új tulajdonos igazán kreatív módon alakítsa ki az ingatlant. Az ingatlan környéke is nagyon előnyös adottságokkal rendelkezik. Az autóval közlekedők számára a közlekedés kiváló, és a tömegközlekedési lehetőségek is könnyen elérhetőek. A környék csendes és biztonságos, így ideális választás lehet mindazok számára, akik szeretnének egy nyugodt környezetben élni. Ha bármilyen kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, és mi mindenben segítünk, hogy az új tulajdonos igazán otthon érezhesse magát az ingatlanban. Hívjon bizalommal, tájékoztatom a részletekről.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Terasz:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Edit Otthon Centrum - XX. kerület - Sas utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Edit Otthon Centrum - XX. kerület - Sas utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY