Eladó ház Dánszentmiklós, Széchenyi 287 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dánszentmiklós, Széchenyi 287 nm
Hirdetéskód: 7749199
Feltöltve: 1 éve

Dánszentmiklós eladó családi ház 4+2 fél szobás: 80 millió Ft

80 millió Ft
278 746 Ft/m²
287 m²
Alapterület
1500 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 253 134 Ft
Második évtől
331 904 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Dánszentmiklóson, csendes, aszfaltozott utcában egy 287 nm-es hasznos alapterülettel rendelkező, kétszintes, családi ház, 1500nm-es telek területen.
Az ingatlan alsó szintje 87nm, ahol 1 szoba, tágas nappali, konyha és fürdőszoba került kialakításra. Az emeleti szinten 1 szoba, és egy rendkívül tágas, loft típusú helyiség mellett, fürdőszoba is található. A tetőtérnél a terasz 15 nm-es, hátsó kertre néz, csodálatos panoráma tárul elénk innen. A földszinti terasz 22nm-es, szintén hátsó kertre néző. A pinceszint 90nm, félkész állapotban van, üzlethelyiség és lakóhelyiség kialakítására is alkalmas lehet. A telken bőven termő gyümölcsfák és több veteményes kertrész került kialakításra, melyek jelenleg is teremnek! 

Ez a tégla falazatú, cserép héjazatú ház igény szerint felújítható, számos lehetőséget rejt magában. Az ingatlan, kifizetést követően azonnal birtokba vehető. Per-, teher-, és igénymentes. Új vízcső hálózat, áramvezetékek és új nyílászárók vannak a házon. A korszerű villany fűtés a leghidegebb téli hónapokban sem csinált 30.000 forintnál magasabb villanyszámlát. A felújítás 90%-os befejezettségi szinten áll. 
Közlekedés szempontjából is kiváló otthon nyújt leendő tulajdonosának: Budapest mindössze 30perces autóútra található, az M4-es és az M5-ös autópálya egyaránt 10 percre van.
Amennyiben Ön befektetésnek vagy összeköltözésre szeretné, remek választás lehet.
Jöjjön el, nézze meg, és gondoljuk át együtt a lehetőségeket. Irányár: 80 millió forint

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállógarázskertkertkapcsolatosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosétkezőteraszbútorozottalacsony közös költség

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kottmanné Dobos Hajnalka
+36 30 602 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kottmanné Dobos Hajnalka
+36 30 602 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY