Eladó ház Csopak 225 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csopak 225 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8277063
Referenciaszám: 4780_222
Feltöltve: 1 napja

Csopak eladó családi ház 8 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
528 889 Ft/m²
225 m²
Alapterület
925 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 376 537 Ft
Második évtől
493 707 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSOPAKON 2 LAKÓEGYSÉGES (+egy apartman) CSALÁDI HÁZ ELADÓ A háromszintes jó állapotú családi ház Csopak kedvelt utcájában áll, a Csonkatoronytól nem messze. Kialakítása révén két generáció kényelmes együttélését is biztosítani tudja, de kiadásra is (ahogy jelenlegi tulajdonosai is hasznosítják) tökéletesen alkalmas. Az emeleti hatalmas teraszról Balatoni részpanoráma tárul a szemünk elé. 1957-ben épült az első része (bazaltkő alapzattal), majd 2002-ben még egy lakrész + teljes emelet ráépítéssel nyerte el mai formáját. Ekkor teljes körű felújítás történt. Új villany- (3X16A), gáz- és csatorna vezetékek, új burkolatok, szaniterek és műanyag ill. alumínium nyílászárók kerültek beépítésre. A 280 cm-es belmagasság a panoráma nyílászárókkal együtt világos tereket eredményezett. A házban, 225 nm-en két nagy alapterületű duplakomfortos lakás található. Az egyik a földszinten, amely 3 szobás, a másik lakás pedig belső kétszintes. Ebben 3 szoba és egy amerikai konyhás nappali található. A tetőtér még további beépítési lehetőségeket nyújt! A két lakás külön víz- és villanymérő órákkal ellátott. A pinceszinten kazánház, tárolóhelyiségek lettek kialakítva. A kertben még egy kisebb épület áll, melyben egy 30 nm-es, szoba, konyha, fürdőszobából álló apartman található. Fűtése gázcirkóval biztosított, a hőleadás radiátorokkal megoldott. A 925 nm-es telek rendezett, dísznövényekkel telepített. Fából készült tároló, grillező hely, a személyautók elhelyezésére duplagarázs és egy fedett beálló is elhelyezésre került. A kert egy ásott kútból öntözhető. A ház belterületi ingatlan, tulajdoni lapon „kivett lakóház, udvar, gazdasági épület”, tehermentes. Elhelyezkedése : szép kertvárosi környezet, lakóövezet, ahol „minden” rövid sétatávolságra elérhető (posta, gyógyszertár, közért, iskola, játszótér) strand 1,7 km távolságra, buszmegálló 250 m-re. Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. - megbízható ügyvédi háttér - építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése - energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése - díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat! Honlapunkon olyan eladó ingatlanokat is talál, amelyek a hirdetési portálokon nem szerepelnek. Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornakocsibeállógarázskertjó közlekedésűamerikai konyhaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fendle Zsuzsa Balatoni Ingatlanguru Az iroda összes hirdetése
+36 30 237 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fendle Zsuzsa Balatoni Ingatlanguru Az iroda összes hirdetése
+36 30 237 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY