Eladó ház Csopak 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csopak 80 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8266726
Referenciaszám: 162854-4735128
Frissítve: ma

Csopak eladó családi ház 2 szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
1 499 988 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1649 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 379 698 Ft
Második évtől
497 851 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda kínálatában eladó a #162854 hivatkozási számú csopaki családi ház. Érkezik a várva várt ajánlat ! Elképesztő lehetőséget szeretnénk Önöknek bemutatni Csopakon, a varázslatos Balaton-part közelében! Egy igazi gyöngyszem várja Önöket, egy lenyűgözően panorámás, felújított parasztház, mely ötvözi a hagyományos hangulatot a modern kényelemmel. Azonnal elvarázsolja majd Önöket ez a festői helyszín, mely a hegyek ölelésében helyezkedik el, csodálatos kilátással a Balatonra és Tihanyra. A 80 négyzetméteres ingatlan minden pillanatban arra emlékeztet, milyen fantasztikus lehetőség áll a kezükben. A ház belsejében tágas terek és meghitt hangulat fogadja az ide látogatókat. A 60 centiméter vastag kőfalak, valamint a válaszfalak téglaépítésűek, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a kellemes hőmérsékletet. A korhű felújításnak köszönhetően az ablakok dupla rétegű üvegezéssel rendelkeznek, így a hangok kint maradnak, és a kellemes hőmérséklet belül marad. Ha Ön kreatív energiáit keresi, a 20 négyzetméteres borospince szívesen befogadja Önt. Itt kiváló helyet találhat boraik tárolására és kóstolására egyaránt. Az 1649 négyzetméteres telek kiváló lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és a pihenésre. A telek beépíthetősége 15%, és az építmény magassága akár 5 méter is lehet. Ha szeretnék tovább bővíteni a helyiségeket, a tetőtér is beépíthető, ezáltal még több tér áll majd rendelkezésre. A házban 2004-ben cserélték ki a villanyvezetékeket rézvezetékekre, így a modern elektromos berendezéseket is könnyedén használhatják. A fűtésre több lehetőség is kínálkozik: a kandalló és a cserépkályha melegséget és hangulatot biztosítanak a hidegebb napokon, de a házban elektromos fűtés is rendelkezésre áll. Továbbá, a telek előtt gáz is elérhető, így opcionálisan gázfűtést is kiépíthetnek. A délkeleti tájolás és a nyugodt, csendes környék biztosítja a nyugalmat és a pihenést, melyet mindenki vágyik egy otthontól. Csopakon található ingatlanunk tökéletesen alkalmas arra, hogy elmerüljenek a természet szépségében, miközben csak néhány percre vannak a tóparttól és a városközponttól. Ne habozzon, ne hagyja ki ezt a kihagyhatatlan ajánlatot! Érdeklődjön még ma, és legyen az Önöké ez a lenyűgöző panorámás felújított parasztház Csopakon! Az ingatlan irányára: 119 999 000 Ft Keressen bizalommal akár hétvégén is! Tel: +36-20-415-2192 Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó csopaki családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #162854Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás Péter Open House - Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 415 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás Péter Open House - Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 415 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY