Eladó ház Büssü 67 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Büssü 67 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8131390
Referenciaszám: HZ034160-4654725
Frissítve: 2 napja

Büssü eladó családi ház 1 szobás: 3,99 millió Ft

3,99 millió Ft
59 552 Ft/m²
67 m²
Alapterület
5472 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kaposvártól 30 km-re a felújításra szoruló 68nm-es ház Az épület jelenleg egy szobával és konyha-étkezővel rendelkezik, és egy nagy, több mint fél hektáros telken áll. Viz és a gáz telekhatárig bevezetve, a fűtés kiépítése is az új tulajdonos igényeinek megfelelően alakítható ki. Az ingatlan egy remek választás lehet azok számára, akik egy csendes, vidéki környezetben szeretnének élni, és saját ízlésük szerint alakítanák ki otthonukat. A nagy telek lehetőségek ad kertészkedésre, haszonállatok tartására, melléképületek kialakítására de akár újabb lakrész felépítésére is. A felújítási folyamat során fontos figyelembe venni az épület állapotát és a rendelkezésre álló jó minőségű építőanyagokat. Ez megkönnyítheti a felújítást, és gondos tervezéssel ez az ingatlan igényeinek megfelelő, szép otthona lehet Önnek és családjának. A településen óvoda, élelmiszer bolt található, iskolák és egyéb intézmények Igalban elérhető. Igal városában található a Dél-Dunántúl egyik legrégebbi termálvizes fürdője ami családias hangulatával gondoskodik arról, hogy minden korosztály megtalálja a számára legideálisabb kikapcsolódási lehetőséget. Megtekintené? Hívjon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
E

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kaposvár, Irányi Dániel utcai Iroda Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 750 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kaposvár, Irányi Dániel utcai Iroda Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 750 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY