Eladó ház Bakháza 81 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bakháza 81 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8278136
Referenciaszám: 171123-4762716
Frissítve: 7 napja

Bakháza eladó családi ház 3 szobás: 3 millió Ft

3 millió Ft
37 037 Ft/m²
81 m²
Alapterület
3174 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171123 hivatkozási számú bakházi családi ház. Somogy megyei Bakházán kínálom eladásra a felújítandó 3-szobás családi házat 3174 négyzetméteres területtel. Főbb jellemzői : 81-négyzetméter, vegyes falazatú , cserép héjazattal, Közművek : víz, villany, csatorna Kettő teljes értékű szobával plusz nappalival , fürdőszobával, kamrával, közlekedővel, konyhával és egy hallal rendelkezik. Fekvését tekintve egyenes, sík széles széles telken fekszik közel 30 méteres utcafronti résszel. 3174-négyzetméteres területe gazdálkodásra alkalmas .A faluban a gáz nem került kiépítésre . Az épület mindenképpen felújításra ,modernizációra , gondoskodásra szorul amit az ára is tükröz Ebben a szerethető kis családi házban még sok potenciál rejtőzik. Kimondottan jó elosztással bír, könnyedén átalakítható formálható. A Nagyatádtól 15 km található a Rinya völgyében fekvő 250 fős falú a csend béke és a nyugalom szigete. Hívjon, egyeztessünk időpontot és szívesen mutatom. Kizárólag irodánk kínálatában. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó bakházi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #171123Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
félkomfortoscsendesmelléképületparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Havasi Zsolt Open House - Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Havasi Zsolt Open House - Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY