Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 200 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8119015
Referenciaszám: 18420
Frissítve: 22 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 3+1 fél szobás: 169 millió Ft

169 millió Ft
845 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
630 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 534 746 Ft
Második évtől
701 146 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csillaghegyen EXTRA PANORÁMÁS ÖNÁLLÓ KÖRBEJÁRHATÓ 200 négyzetméteres CSALÁDI HÁZ eladó 630 négyzetméteres, széles, szabályos téglalapalakú telken helyezkedik el. Az ingatlan a 90-es években épült, téglából, vastag betonalapra több szinteltolással, vasbetonfödémmel, 2 garázzsal hatalmas amerikai konyhás nappali + 4 szobával. Maga a telek a Rókahegy tetején helyezkedik el, a természetvédelmi területtől mindössze 1 utcára, ahonnan körpanoráma vár ránk. a Ház hatalmas amerikai konyhás nappaliból nyíló nagyméretű panorámás terasszal rendelkezik, ezen kívül 4 hálószoba található. Az ház alsó szinten található 2 garázs, az egyik dupla beállású nagyméretű, szerelőaknával felszerelt, innen is vezet lépcső az emeletre, míg a másik garázs 1 beállásos, jé méretű, külön bejáratú. A házban rézvezetékek vannak, gázfűtés jelenleg nincs, azonban a gázcsonk a telken belül található. A tulajdonosok jelenleg vegyestüzelésű kazánt használják a fűtéshez, illetve a tágas nappaliban lévő hangulatos kandallót, míg a melegvízről vízmelegítő villanybojler gondoskodik. A házat a tulajdonosok úgy tervezték, hogy könnyedén 2 generációssá lehet alakítani. Mivel domboldalon épült, a szobák, az erkély, a terasz, illetve még a nagyméretű csendes kert is teljes egészében panorámás. A ház szerkezetileg kifogástalan állapotú, esztétikailag igényel felújítást. FINANSZÍROZÁS: Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Építés éve:
1980
Terasz:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Békási Lakások Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 20 503 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Békási Lakások Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 20 503 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY