Eladó ház Budapest II. kerület 208 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest II. kerület 208 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8251124
Referenciaszám: HZ085147
Feltöltve: 2 napja

Budapest II. kerület eladó családi ház 5 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
956 731 Ft/m²
208 m²
Alapterület
179 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 629 671 Ft
Második évtől
825 610 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel Budapest egyik legcsodálatosabb részén található álomotthonát! Budapest II. kerületében, a Szépvölgyi út alsó szakaszán most lehetősége van megvásárolni egy KIVÉTELES, 208 négyzetméteres házat. Ez az INGATLAN tökéletes választás mindazok számára, akik a városi élet pezsgését és a nyugodt környezet előnyeit egyaránt élvezni szeretnék. A ház tágas nappalival és 3 egyedi hálószobával, két erkéllyel rendelkezik az emeleten, így RENGETEG TÉR áll rendelkezésre a család minden tagjának. Nem szükséges kompromisszumokat kötni a kényelem terén.A földszinten egy nagyméretű iroda és üzlethelyiség található, amely KÜLÖNFÉLE VÁLLALKOZÁSOK számára is ideális lehet. Legyen szó egy irodáról, szaküzletről vagy bármilyen más vállalkozásról, ez az ingatlan sokoldalúan felhasználható. Az üzlet/iroda külön mérőórákkal, fűtéssel, 3 fázisú árammal, valamint utcai bejárattal is rendelkezik.                                                                                                                                                                                         A részlegesen alápincézett /cc. 50 nm./ház egy 179 nm-es telken épült 1997-ben.Az ingatlan ideális választás mind családok, mind vállalkozók számára, akik értékelik a minőségi életvitel lehetőségét.Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget! Hívjon, hogy megbeszélhessük a részleteket, és személyesen is megtekinthesse ezt a KIVÉTELES ajánlatot. Az Ön új otthona csak egy telefonhívásnyira van!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Erkély:
2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseh Lajos Duna House - Szépvölgyi út Az iroda összes hirdetése
+36 30 821 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseh Lajos Duna House - Szépvölgyi út Az iroda összes hirdetése
+36 30 821 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY